18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Spiltips til 19. juni 2024

Anden runde i gruppespillet sparkes i gang. Kroatien – Albanien, Tyskland – Ungarn og SkotlandSchweiz er på spisesedlen onsdag.


Foto: Peter Schatz / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 19. juni kl. 15:00

Kroatien – Albanien: Mål efter minut 73:59 til odds 1,83 ved bet365*
EM 2024, Gruppe B

0 point til både Kroatien og Albanien efter første kamp efterlader opgøret her som lidt af et uafgjort-forbudt opgør. Ender det uafgjort er Kroatien tvunget til sejr over Italien i sidste kamp, mens Albanien også skal på en voldsom opgave med sejr over Spanien som krav.

Kroaterne var usædvanligt energiforladte mod Spanien, men kommer i en anderledes rolle nu som klar favorit. I en lignende situation mod Canada ved VM, hvor sejr også var påkrævet, vandt man 4-1 på scoringer i 70 og 90.

Næsten uanset stillingen, vil mindst et af holdene skulle satse til sidst, og Kroatien har også incitament for at angribe selv ved en føring grundet holdets mangelfulde målscore qua 0-3 mod England i første kamp.

Gå efter en sen scoring i det, som givetvis bliver minimum de sidste 20 minutter af kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – onsdag d. 19. juni kl. 18:00

Tyskland – Ungarn: Ungarn +1,5 (AH) til odds 2,06 ved Nordicbet*
EM 2024, Gruppe A

Nok var Tyskland lynende skarpe i åbneren mod Skotland, men de kiltklædte gæster var også sjældent bovlamme, og Ungarn bør ikke lave samme mængde fejl onsdag aften i Stuttgart.

Under Marco Rossi som landstræner har ungarerne mødt Tyskland tre gange med aldeles fine resultater til følge. EM i 2021 endte med 2-2 efter to ungarske føringer undervejs, mens man i 2022 spillede 1-1 på hjemmebane i Nations League og chokerede tyskerne med en 1-0 sejr i Leipzig.

Selvom tyskerne har fået ny landstræner i Julian Nagelsmann, virker det stadig komplet overdrevet, at Tyskland er nede at give 1,25-1,30 for sejr mod ungarerne. Selvom det blev 1-3 mod Schweiz i første kamp, leverede Gullasch-nationen stadig en hæderlig præstation, og kun et sandt forsvarskoks af ellers pålidelige Willi Orban i overtiden gjorde, at nederlaget blev på 1-3 i stedet for 1-2.

Tyskerne har stadig kun holdt nullet tre gange i de sidste 16 kampe siden VM-slutrunden i Qatar, og scorer Ungarn blot en enkelt gang, skal spillet på gæsterne til max. at tabe med et enkelt mål se meget solidt ud.

Spil Leanders Listige til odds 2,06* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. juni kl. 21:00

Skotland – Schweiz: Uafgjort til odds 3,60 ved Nordicbet
EM 2024, Gruppe A

Hvis Tyskland som forventet slår Ungarn i klokken 18-kampen, bør uafgjort ikke være noget dumt bud mellem Skotland og Schweiz klokken 21 i Köln.

Oddsene er faldet en del på Schweiz siden skotternes 1-5 nedsabling mod Tyskland og schweizernes 3-1 sejr over Ungarn, men kvalitetsforskellen mellem de to hold bør ikke være så stor, at man kan forsvare latterlige 1,85 i snit på Schweiz.

Selvom Murat Yakins tropper kun har tabt en enkelt kamp siden VM-slutrunden i Qatar, har de også spillet syv af de 15 kampe uafgjort mod modstandere som Belarus, Israel, Kosovo, Rumænien og Østrig – nationer, som Skotland skal være særdeles sammenlignelige med. Samtidig vil uafgjort også være et hæderligt resultat for Schweiz, som dermed kan krydse i den sidste kamp mod Tyskland og nappe andenpladsen eller måske endda overraske mod værtsnationen og tage førstepladsen.

Med uafgjort vil skotterne stadig have et skud på at blive bedste 3’er med 4 point eller sågar overtage andenpladsen, hvis Schweiz taber til Tyskland i sidste kamp, så 3,60 på pointdeleren skal være markant til den høje side.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Nordicbet.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. andersgertz

    Hvor finder man spillet på Kroatien – Albanien hos Nordicbet?

    1. Benjamin Leander

      @andersgertz Jeg er simpelthen kommet til at kigge på Bet355-odds, så det er dem, som har den! Nordic har den ikke trods et flot udvalg på alle kampe.