18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Spiltips til 17. juni 2024

Gruppe D og E står på menuen denne mandag ved EM-slutrunden, og Benjamin Leander går efter tre velbetalte fiduser.


Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – mandag d. 17. juni kl. 18:00

Belgien – Slovakiet: Romelu Lukaku (BEL) scorer til odds 1,78 ved ComeOn*
EM 2024, Gruppe D

Romelu Lukaku og landsholdsmål passer som fod i hose, hvor det fysiske pragteksemplar af en angriber scorede voldsomme 14 mål i otte kampe i kvalifikationen, hvor man endda var oppe mod forholdsvis pæn modstand i form af Østrig, Sverige, Aserbajdsjan og Estland. Kun i udekampen mod Aserbajdsjan, hvor Lukaku kun spillede 66 minutter, endte det ikke med scoring for Roma-angriberen, som til EM i 2021 scorede to gange for Belgien i åbningskampen med en 3-0 sejr over Rusland.

Nu venter overkommelig modstand i et slovakisk hold, som lukkede syv mål ind i fire kval-kampe mod Portugal og Island og ikke ser voldsomt solide ud defensivt. Mod Portugal lod man Cristiano Ronaldo score to gange i udekampen i Lissabon, og generelt bør slovakkernes midtstopperduo med Denis Vavro og Milan Skriniar komme på gevaldigt overarbejde mod den mest sandsynlige målscorer i første gruppespilsrunde.

Fin betaling på, at Lukaku åbner EM-målkontoen i Frankfurt mandag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,78* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – mandag d. 17. juni kl. 21:00

Østrig – Frankrig: Begge hold scorer til odds 1,82 ved ComeOn*
EM 2024, Gruppe E

Østrigerne spiller friskt til under Ralf Rangnick som træner, hvor man siden starten af 2023 har scoret i SAMTLIGE 14 kampe spillet i alle turneringer. Det inkluderer bla. to kampe mod Belgien, to mod Sverige, en enkelt mod Tyskland samt Serbien, Schweiz og Tyrkiet, hvor sidstnævnte blev trynet med 6-1 så sent som i marts måned.

Især Leipzigs Christoph Baumgartner er rygende varm med fem landskampe i træk med scoring, og selvom Frankrig er pæne favoritter til kampen, fremstår bagkæden hos “Les Bleus” stadig som den største akilleshæl på finalefavoritterne.

Raphael Varane og Hugo Lloris er fortid på holdet, og i testkampene i 2024 har man lukket to mål ind mod både Tyskland og Chile.

Fin betaling på, at vi får mål fra begge sider i en offensiv affære i Düsseldorf mandag aften.

Spil Leanders Listige til odds 1,82* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – mandag d. 17. juni kl. 15:00

Rumænien – Ukraine: Uafgjort til odds 3,50 ved ComeOn*
EM 2024, Gruppe E

Åbningskamp i Gruppe E, hvor Belgien er storfavorit til at ende øverst. Derfra er det jævnt mellem østholdene fra Rumænien, Slovakiet og Ukraine, og af samme grund vil det næppe være nogen katastrofe for hverken Rumænien eller Ukraine at krydse i åbneren.

Ukraine er gjort til forholdsvis klare favoritter i kampen, men holdet svingede meget i kvalifikationen, hvor man godt nok tog point fra England og Italien på eget græs “hjemme” i Wroclaw og Leverkusen, men også havde store problemer med perifær modstand i Malta og Nordmakedonien, som blev besejret med to gange et mål og to gange to mål.

Rumænerne har set voldsomt uskarpe ud i optakten, hvor det blev 0-0 mod både Bulgarien og totalt upåagtede Liechtenstein, men i kvalifikationen var holdet lynende skarpe med nul nederlag i 10 kampe og en målscore på 16-5, hvor bla. Schweiz blev sat til vægs med 1-0 hjemme og 2-2 ude.

Svært at retfærdiggøre odds 3,50 på uafgjort i en så tæt et matchup.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af ComeOn.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar