18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Spiltips til 14. og 15. juni 2024

Leanders Luringer kommer med tips til SAMTLIGE EM-kampe ved slutrunden i Tyskland. Der lægges fra land med Gruppe A og B.

Tyskland åbner EM 2024 i fodbold på hjemmebane


Tyskland åbner EM 2024 i fodbold på hjemmebane. Foto: ddp media GmbH/Alamy Live News

Leanders Lette – lørdag d. 15. juni kl. 15:00

Ungarn – Schweiz: Ungarn 1-0 (EH) til odds 1,66 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe B

Schweiz er gjort til meget klare favoritter i den moralske finale om andenpladsen i gruppen, og det kan undre når man ser på, at Ungarn efterhånden har gjort det fornuftigt under Marco Rossi som landstræner siden 2018.

Ungarerne var i en sand dødens gruppe ved EM i 2021, hvor man dog var fuldt ud konkurrencedygtige med 2-2 mod Tyskland og 1-1 mod Frankrig, mens man havde 0-0 mod Portugal i minut 83, men grotesk endte med at tabe 0-3.

Optakten til slutrunden har været god for Ungarn, som blot har ét nederlag i de sidste 15 landskampe, bla. med fem sejre og tre uafgjorte i EM-kvalen. I 2022 var man i Nations League-gruppe med England, Tyskland og Italien og vandt bla. med mægtige 4-0 på Wembley og 1-0 ude mod Tyskland.

Truppen er intakt med Bundesliga-profiler som Peter Gulacsi, Willy Orban og Roland Sallai, mens Liverpools Dominik Szoboszlai trives i rollen som anfører trods sine blot 23 år.

Schweiz har seks sejre i 14 kampe siden 2023, og selvom man også kun har et enkelt nederlag, har man spillet syv kampe uafgjort mod hold som Kosovo, Rumænien, Hviderusland og Israel, mens halvdelen af sejrene er kommet mod inferiør modstand som Andorra og Estland.

Selvom schweizerne kommer med en ekstremt rutineret trup med hele 11 mand noteret for mindst 50 landskampe, virker der til at være gået en anelse træthed i den blandt flere af spillerne i truppen forud for det generationsskifte, som givetvis venter senest ved næste VM-slutrunde.

I forvejen er kampen lidt af en nederlag-forbudt-kamp, så her skal værdien være på ungarerne.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige 1 – fredag d. 14. juni kl. 21:00

Tyskland – Skotland: Tyskland -1 (EH) til odds 1,80 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe A

Med undtagelse af Frankrig i 2016 (2-1 mod Rumænien) har storfavoritterne ved en slutrunde-åbningskamp gjort forholdsvis kort proces gennem de sidste mange tilfælde. Italien slog Tyrkiet 3-0 ved EM i 2021, Rusland slog Qatar 5-0 i 2018 og Brasilien slog Kroatien 3-1 i 2014.

Tyskland er den største åbningsfavorit i nyere tid, når de giver sølle 1,28 gange pengene i snit mod Skotland fredag aften i München, men udover en forrygende 2-0 sejr mod Spanien på Hampden Park, har skotterne intet gjort det sidste års tid for at bevise, at de kan spise kirsebær med de store.

England (1-3), Spanien (0-2), Frankrig (1-4) og Holland (0-4) har alle påført skotterne klare nederlag, og vicetopscorer Lyndon Dykes er tilmed ude af slutrunden med en sen skade. På målmandsposten har man fravalgt rutinerede Craig Gordon, sådan så man stiller med tre målmænd i Angus Gunn, Liam Kelly og Xander Clark, som tilsammen har 15 A-landskampe på CV’et.

Tyskerne fandt melodien i de sidste fire testkampe, som blev vundet med sammenlagt 6-2 mod Frankrig, Holland, Grækenland og en 0-0’er mod Ukraine, og de bør lægge fra land med komfortabel sejr her.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige 2 – lørdag d. 15. juni kl. 21:00

Italien – Albanien: Italien vinder med rent mål til odds 1,96 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe B

Selvom albanerne har gjort det pænt under Sylvinho som ny landstræner, har Balkan-folket også haft en overkommelig vej til EM-slutrunden. Man har spillet otte kval-kampe og fem testkampe i 2023 og 2024, og af holdets 20 mål er 15 af dem scoret på eget græs mod Moldova, Bulgarien, Liechtenstein og Aserbajdsjan. I kampe med Albanien som underdogs har resultaterne været 0-1 i Polen, 1-1 i Tjekkiet, 0-3 mod Chile, 0-1 mod Sverige og så 2-0 og 3-0 hjemme i Albanien mod Tjekkiet og Polen.

Selvom Albanien får pæn opbakning, så er en kamp på BVB Stadion i Dortmund ikke en hjemmekamp for dem, og derfor bør de også få svært ved at finde vej i gennem den azurblå mur. Italienerne lukkede godt nok ni mål ind i kvalifikationen, men i de sidste t testkampe mod Tyrkiet og Bosnien spillede man til nul begge gange, og man er 1,40 favoritter til opgøret her. Derfor skal det være pænt, at oddset stiger til næsten dobbelt op for sejr med rent bur –

Spil Leanders Listige til odds 1,96* (spilbar til 1,87)

Leanders Langskud – lørdag d. 15. juni kl. 18:00

Spanien – Kroatien: Uafgjort til odds 3,40 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe B

Bøvlet åbningskamp for begge mandskaber, hvor et nederlag vil medføre, at man med største sandsynlighed skal ud og ha’ minimum uafgjort mod Italien og sejr mod Albanien for at være i spil til slutspillet.

Kroaterne stiller op til fjerde slutrunde under Zlatko Dalic som landstræner, og de foregående 18 kampe under Dalic er endt med mægtige NI uafgjorte kampe, seks sejre og blot tre nederlag, som i øvrigt var til England på Wembley samt til Frankrig i VM-finalen 2018 og Argentina i VM-semifinalen i 2022.

Kroaterne mødte Spanien ved EM i 2021, hvor man spillede 3-3 i en voldsomt medrivende affære i Parken, inden spanierne vandt med 5-3 efter forlænget spilletid. Det bør næppe blive så åbent lørdag i Berlin, for begge hold bør kunne leve pænt med en pointdeler i en affære, hvor spaniernes 1,90 forhåndsfavoritværdighed er til den klart overdrevne side.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar