18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Skyhøjt odds på østeuropæisk bisse

Gruppe E og F afslutter anden gruppespilsrunde ved EM, og Benjamin Leander har tips klar til alle tre lørdagsopgør


Foto: Sipa US / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 22. juni kl. 18:00

Tyrkiet – Portugal: Tyrkiet +1,5 (AH) til odds 1,49 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe F

Tyrkerne modtager massiv opbakning i det tyske og blev båret frem af et entusiastisk publikum i 3-1 debutsejren over Georgien.

Selvom indsatsen var svingende undervejs, skal man ikke undervurdere publikum som en gigantisk faktor, når Portugal venter i kamp 2. Cristiano Ronaldo og co. var i store problemer mod Tjekkiet, hvor massivt overtag i boldbesiddelse og generel dominans ikke udmøntede sig i ret mange store chancer udover de to, som blev skabt på baggrund af tjekkiske fejl.

Med en halv, tyrkisk hjemmebane skal det være voldsomt at få 1,49 på, at tyrkerne maksimalt taber kampen med et enkelt mål – i øvrigt i en affære, hvor uafgjort næppe er specielt ubrugbart for nogle af holdene, men tværtom sikrer avancement med største sandsynlighed.

Spil Leanders Lette til odds 1,49* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 22. juni kl. 21:00

Belgien – Rumænien: Romelu Lukaku (BEL) scorer til odds 2,00 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe E

Romelu Lukaku kom frem til fem afslutninger mod Slovakiet, hvoraf de to endte i nettet, men begge blev kaldt tilbage af VAR.

Belgieren var anbefalet til scoring mod slovakkerne med følgende argumentation, som fint virker mod rumænerne:

Romelu Lukaku og landsholdsmål passer som fod i hose, hvor det fysiske pragteksemplar af en angriber scorede voldsomme 14 mål i otte kampe i kvalifikationen, hvor man endda var oppe mod forholdsvis pæn modstand i form af ØstrigSverige, Aserbajdsjan og Estland. Kun i udekampen mod Aserbajdsjan, hvor Lukaku kun spillede 66 minutter, endte det ikke med scoring for Roma-angriberen, som til EM i 2021 scorede to gange for Belgien i åbningskampen med en 3-0 sejr over Rusland.

Rumænerne var voldsomt kyniske mod Ukraine, hvor man grundlagde sejren på to vilde langskudsmål, men østeuropæerne har ikke mødt reel kvalitetsmodstand siden VM-kvalifikationen til Qatar, hvor man tabte 0-1 og 1-2 til Tyskland.

Belgierne er klare favoritter til sejren lørdag i Köln, og dobbelt op på Lukaku-kasse er godkendt.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – lørdag d. 22. juni kl. 15:00

Georgien – Tjekkiet: Guram Kashia (GEO) får kort til odds 6,10 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe F

Intens affære i vente mellem to larmende fangrupperinger og to hold, som begge står noteret for et rundt nul efter kamp 1.

Derfor kommer der givetvis krig på kniven i mødet her i Hamburg, hvor tyske Daniel Siebert fløjter op til sin første EM-kamp. Siebert kender til georgierne som han dømte på hjemmebane mod Spanien i en sønderrivende 1-7 ydmygelse af georgierne, hvor han dog alligevel måtte af med hele syv advarsler – de fem af dem til Georgien og en af dem bla. til aldrende Guram Kashia.

Den snart 37-årige midtstopper fik ikke kort i første kamp mod Tyrkiet, men har fået seks gule kort i 17 EM- og VM-kvalkampe siden 2021. I kvalifikationen fik han kort i begge kampe mod Spanien, og georgierne må også indtage underdogrollen mod Tjekkiet lørdag aften.

Tjekkerne trækker generelt godt med kort – to styk til samtlige fem modstandere i 2024, og i direkte duel med tjekkernes angribere Patrik Schick og Jan Kuchta, skal Kashia nok komme i problemer.

Decideret voldsomme odds 6,10 på kort til georgiernes nummer 4!

Spil Leanders Langskud til odds 6,10* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar