18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leanders EM Luringer – Part 2

I samarbejde med bet25* bringer vi her vores anden EM-special på Leanders Luringer. Artiklen indeholder tre langtidsvæddemål til sommerens store slutrunde.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – Holland vinder Gruppe C

Odds 1,41 ved bet25*

Nok har Holland slingret en del under Frank de Boer som landstræner, men holdet har fået perfekte forudsætninger for gruppesejr med hjemmebane i Amsterdam og yderst blød modstand i form af Nordmakedonien, Ukraine og Østrig.

Nordmakedonierne chokerede godt nok ved at vinde 2-1 over Tyskland, men med tusindvis af fans på stadion i Holland, bliver “Oranje” en helt anden opgave for de tre underdogs.

Østrigs trup er ganskevist sammentømret med massiv Bundesliga-erfaring, men holdet viste også i 0-4 snitteren mod Danmark, at man har mange profiler i karrierens efterår personificeret i Marko Arnautovic, Andreas Ulmer, Stefan Ilsanker og anfører Julian Baumgartlinger.

Ukrainerne anføres af en sand kavalkade af spillere fra Dynamo Kiev og Shakhtar i hjemlandet, hele 20 spillere er udtaget fra de to klubber til den trup, der skal skæres til op mod slutrunden, og kun de to aldrende offensivspillere i Konoplyanka og Yarmolenko har scoret et tocifret antal mål på landsholdet.

Derfor skal hollænderne være favoritter til gruppesejren selv uden Virgil van Dijk. Hele 14 spillere i truppen har spilelt mindst 20 A-landskampe, og hvis Memphis Depay rammer topformen, kan “Oranje” blive farlig for enhver modstander. Fem-seks point bør være nok til at nappe sejren i Gruppe C.

Spil Leanders Lette til odds 1,41* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – Under 133,5 mål ved EM-slutrunden

Odds 1,80 ved bet25*

Linjen på 133,5 mål giver et forventet målsnit pr. kamp på 2,61 – kun 0,03 lavere end det der blev scoret ved VM 2018-slutrunden, men også 0,49 højere end de 2,12 mål pr. kamp, der blev scoret ved EM 2016-slutrunden.

I det nye format, hvor fire af de bedste 3’ere også går videre til ottendedelsfinalerne, må vi også forvente et højere antal uafgjorte og målfattige kampe i gruppespillet, ligesom antallet af kæmpefavoritter i gruppespillet er temmelig få med kun fire kampe ud af 36 i gruppespillet med en 1,30 favorit eller lavere. Naturligvis vil der også forventes en del scoringer på straffespark i forbindelse med implementeringen af VAR, men alt i alt virker det som et særdeles favorabelt spil, at vi maksimalt får 133 træffere i kampene, som er eksklusiv scoringer sat ind på straffesparkskonkurrencer.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Langskud – Uafgjort i Frankrig vs. Tyskland

Odds 3,30 ved bet25*

Dødens Pulje med Frankrig, Tyskland, Portugal og stakkels Ungarn bliver voldsomt spændende at følge. Gruppens moralske finale afvikles allerede i første runde, hvor Frankrig og Tyskland mødes, og her er det svært ikke at finde værdi i en pointdeling, eftersom det vil sikre begge mandskaber et fornuftigt udgangspunkt i det samlede regnskab. Her må det forventes så godt som sikkert, at fem point er nok til at gå videre som en af de bedste 3’ere og givetvis også som 2’er, mens et nederlag til et af holdene vil medføre, at man naturligvis skal slå Ungarn, men givetvis også Portugal og Cristiano Ronaldo, mens et uafgjort resultat i åbningskampen så vil medføre, at man kan nøjes med kryds mod Ronaldo og co.

I forvejen er kampen vurderet fuldstændig åben med franskmændene som det bedre hold, men med tyskerne på hjemmebane i München, og to af de sidste tre indbyrdes opgør spillet siden 2017 er da også endt uden vinder, mens det seneste af slagsen blev afgjort af et Antoine Griezmann-straffespark 10 minutter før tid, da Frankrig vandt 2-1.

Spil Leanders Langskud til odds 3,30* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.


Find flere EM-luringer fra Leander

1 kommentar

  1. Endnu et sæt luringer til EM er landet – tjek dem ud! 🙂

    /SpilXperten.com

Skriv et svar