18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Odds 18 jagtes i Spanien – Frankrig

Spanien og Frankrig tørner sammen i et brag af en semifinale. Benjamin Leander har tre spiltips med til storkampen.


Foto: Alan Smith / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – tirsdag d. 9. juli kl. 21:00

Spanien – Frankrig: Over 3,5 advarsler i ordinær tid til odds 1,55 ved Betinia*
EM 2024, semifinale

Slovenske Slavko Vincic har fået ansvaret for den første semifinale mellem Spanien og Frankrig, og det er svært at se kampen løbe ud som en nænsom affære uden ret mange kort i.

Spanien mod Tyskland endte med hæsblæsende FJORTEN kort på 120 minutter, heraf otte i ordinær tid, og da holdene mødtes i Nations League-finalen for to et halvt år siden endte det med fire advarsler.

Vincic holder sjældent igen med kortene og har uddelt fem og fire kort i sine hidtidige to kampe mellem netop Spanien og Italien samt Ungarn mod Schweiz, ligesom det endte med fire advarsler i CL-finalen mellem Dortmund og Real Madrid i en kamp, som kunne have haft langt flere kampe og i øvrigt ikke var ret imponerende ledet.

Begge hold har temperamentsfulde spillere på banen som nemt kan falde i gult-kort-for-brok fælden, så der skal ikke være ret lang vej til sølle fire gule kort her.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – tirsdag d. 9. juli kl. 21:00

Spanien – Frankrig: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,40 ved Betinia*
EM 2024, semifinale

Frankrig har den hæsblæsende målscore 3-1 for fem kampe ved turneringen, hvor to mål er scoret af modstanderne i eget net, mens Kylian Mbappé har scoret på straffespark for Frankrig og Robert Lewandowski har scoret på straffespark mod Frankrig.

Det er svært at se den franske betondefensiv gå efter en åben kamp mod Spaniens rapfodede spillere, så det lugter af en ny, målfattig og afventende kamp med Les Bleus involveret.

Selvom Spanien har turneringens mest scorende mandskab, har man spillet målfattige kampe mod de bedre hold i turneringen, hvor både 1-0 mod Italien og 1-1 mod Tyskland stod 0-0 efter 1. halvleg.

Da holdene spillede Nations League-finale i efteråret 2021 stod det også 0-0 ved pausen, og 2,40 for en gentagelse er glimrende betalt.

Spil Leanders Listige til odds 2,40* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – tirsdag d. 9. juli kl. 21:00

Spanien – Frankrig: Frankrig vinder 1-0 i ordinær tid og Kylian Mbappé scorer til odds 18,00 ved Betinia*
EM 2024, semifinale

Spillet er et byg-selv væddemål, hvor de to udfald giver imponerende odds 18 igen.

Spanierne er hårdt ramt i start-11’eren, hvor hele højre side af det normale midterforsvar er ude med karantæne til Dani Carvajal og Robin le Normand, mens Pedri blev skadet tidligt mod tyskerne og heller ikke ventes med.

Det bør tippe procenter i retning af det voldsomt stærke franske mandskab, hvor Kylian Mbappé i Frankrigs venstre side bør få gunstige arbejdsforhold mod de to spanske vikarer i Jesus Navas og Nacho.

Frankrigs tre seneste sejre ved en EM-slutrunde i ordinær tid har alle været på præcis 1-0, og lykkes man med endnu en defensiv pragtpræstation mod Spanien, skal der ikke mange Mbappé chancer til før franskmændene kan nappe en spinkel sejr. Den maskeklædte franske anfører er offensiv talisman hos sit landshold og sparker også straffespark, så vi går efter guldet og tipper 1-0 Frankrig med nummer syv som enlig målscorer.

Spil Leanders Langskud til odds 18,00* (spilbar til 15,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar