18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Odds 10 jagtes i fredags-storkamp!

Gruppe D og E sørger for EM-underholdningen denne fredag. Kan Frankrig levere mod Holland uden talismanen Mbappé?


Foto: Sipa US / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – fredag d. 21. juni kl. 15:00

Slovakiet – Ukraine: Over 8,5 hjørnespark til odds 1,57 ved bet365*
EM, Gruppe E

Slovakkerne leverede en forrygende flot åbningssejr mod Belgien, og selvom man også havde marginalerne på sin side, spillede man friskt til og skabte bla. syv hjørnespark på trods af, at man var foran fra det syvende minut i kampen.

Ukraine leverede en tilsvarende uduelig indsats, da de tabte 0-3 til Rumænien i gruppens anden kamp, og offensiven manglede i den grad pondus, hvor talisman Artem Dovbyk slet ikke blev sat i scene.

Alligevel skabte ukrainerne otte hjørnespark i kampen, og i et opgør mellem to indlægsivrige mandskaber, skal der ikke været ret lang vej til ni hjørnespark i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – fredag d. 21. juni kl. 18:00

Polen – Østrig: Marcel Sabitzer (ØST) får kort til odds 4,33 ved bet365*
EM, Gruppe D

Skæbnekamp mellem Polen og Østrig i et opgør med to hold på nul point efter første kamp. Vil man videre som enten 2’er eller bedste 3’er, kræver det sejr her for at undgå, at kravet er sejr i sidste runde mod respektivt Holland og Frankrig.

Det bør medføre en ganske intens kamp med risiko for en advarsel eller to i ophedede øjeblikke, hvor Marcel Sabitzer nemt kan komme i fokus. Dortmund-tyskeren fik gult kort for brok så sent som i Champions League-finalen mod Real Madrid, hvor han overfusede en linjedommer og så gult.

For Østrig har Sabitzer set gult ganske pæne fem gange i sine seneste 18 starter siden VM-kvalifikationen til slutrunden i Qatar, og den tyrkiske dommer Halil Umut Meler så bestemt ikke overbevisende ud i Belgien mod Slovakiet, hvor hans skolemesterfacon nemt kunne provokere Sabitzer.

Pænt over fire gange pengene på kort til østrigernes nummer 9 skal være et forsøg værd.

Spil Leanders Listige til odds 4,33* (spilbar til 4,00)

Leanders Langskud – fredag d. 21. juni kl. 21:00

Holland – Frankrig: Kampen ender 0-0 til odds 10,00 ved bet365*
EM, Gruppe D

2-1 og 4-0 til Frankrig i EM-kvalifikationen gør, at spillet her umiddelbart ikke er toplogisk, men forklaringen skal findes i to ting.

1) Kylian Mbappé er blevet skadet for Frankrig og spiller ikke kampen her grundet en brækket næse. Den kommende Real Madrid-spiller scorede fire ud af seks mål mod hollænderne og assisterede til den syvende via Antoine Griezmanns scoring. Både som anfører og bindeled er franskmændenes 7’er uerstattelig.

2) Begge hold har vundet sin første kamp ved turneringen og lever fint med uafgjort her, som endegyldigt sikrer avancement og en tredje og sidste kamp, hvor førstepladsen kan afgøres efter hvem, der får det bedste resultat mod Polen og Østrig.

Begge hold så defensivt fornuftige ud i runde 1, og selvom 1-1 heller ikke er noget dumt bud, bør Mbappés fravær være så stor en pil i retning af 0-0, at vi går efter det målløse langskud til fyrstelige 10 gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 10,00* (spilbar til 8,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar