18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Langskud til odds SEKSTEN jagtes tirsdag

Leanders Luringer fortsætter spiltip-festen ved EM 2024 og er klar med tips til de første kampe i Gruppe F.


Foto: Mikołaj Barbanell / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – tirsdag d. 18. juni kl. 21:00

Portugal – Tjekkiet: Under 1,5 advarsler i 1. halvleg til odds 1,55 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe F

Efter syv EM-kampe har vi stadig tilgode at se mere end en enkelt advarsel i første halvleg (Åbningskampen havde et gult og et rødt), og der skal generelt meget til, at dommerne trækker tidlige kort. UEFA ser gerne, at dommerne venter med at kaste med kort til så sent som muligt, og det bør også blive tilfældet i Leipzig tirsdag aften.

Italienske Marco Guida har i forvejen givet færrest kort i internationale kampe af alle dommere med blot 26 gule i 9 kampe i 2023/24-sæsonen, og både portugiserne og tjekkerne kender Guida fra kampe i Serie A og internationalt i sæsonen.

Samtidig virker alle EM-mandskaber til at have tilpasset sig reglerne om ikke at protestere overfor dommerne, hvilket også har gjort kampene mindre intense og mere fair-spillede, så alt i alt skal 1,55 på max et enkelt kort i 1. halvleg være særdeles velbetalt.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – tirsdag d. 18. juni kl. 18:00

Tyrkiet – Georgien: Tyrkiet vinder til odds 1,73 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe F

Tyrkerne kommer til at få voldsom opbakning i Dortmund fra et hav af tyrkiske fans fra både moderlandet og blandt de 4,2 millioner tyrkere, som bor i Tyskland.

Man skal op mod et georgisk mandskab, som måtte bruge Nations League-redningskransen for at komme til slutrunden, for i den egentlige kvalifikation fik man blot otte point i otte kampe og tabte med 1-2 til Skotland, 0-2 til Skotland og 1-7 og 1-3 til Spanien.

Nok har man individuel klasse i målmand Mamardashvili og i den offensive duo med Kvaratskhelia og Mikautadze, men derudover er det svært for alvor at se europæisk klasse fra den øvrige del af truppen.

Tyrkerne er sjældent gode i optaktskampene, men har det med at hæve sig, når det gælder. Samtidig har Galatasaray og Fenerbahce vist et tæt på historisk højt niveau i den hjemlige liga, og ni spillere fra de to hold komplimenterer spillere som Arda Güler (Real Madrid) Özcan (Dortmund), Yildiz (Juventus) og Yazici (Lille)

Godkendt pris på tyrkisk sejr.

Spil Leanders Listige til odds 1,73* (spilbar til 1,62)

Leanders Langskud – tirsdag d. 18. juni kl. 18:00

Tyrkiet – Georgien: Merih Demiral (TYR) scorer til odds 16,00 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe F

Et langskud af de store, men hvorfor ikke? Merih Demiral er ikke nogen målkonge for tyrkerne, men er notorisk farlig på dødbolde, hvor han med sine 192 cm rager godt op i landskabet.

Pga. mange skader i midterforsvaret ventes Demiral at spille centralt i tyrkernes forsvar, og i kvalifikationskampene kom Demiral frem til fem afslutninger efter dødbolde, hvoraf de tre ramte kassen. På landsholdet har Demiral også scoret to gange – sågar med fødderne, hvor han med solide løb ind i feltet kom frem til store chancer i begge tilfælde.

Georgierne var voldsomt sårbare på dødbolde og hovedstød i deres kvalifikation, hvor fem af 18 indslupne mål var på hovedstød, her i blandt Spaniens centerforsvar Robin Le Normand efter hjørnespark.

På 36% af alle Georgiens modstanderes hjørnespark kom der en afslutning, og kan tyrkerne holde samme frekvens med de 5-6-7 hjørnespark de forventes at få i kampen, skal Demiral være et pænt bud til at komme frem til afslutning med mulig scoring til følge. I hvert fald skal odds 16 være alt for højt på, at Demiral scorer sit tredje landsholdsmål enten med låget eller med fødderne.

Spil Leanders Langskud til odds 16,00* (spilbar til 12,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar