18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 5. – 6. august 2022

Leanders Luringer tager på varmetogt til Italien, mens også Rumænien og de lavere engelske rækker tages under lup.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 5. august kl. 18:00

Udinese – Feralpisalo: Feralpisalo scorer IKKE til odds 1,83 ved Betfair*
Italien, Coppa Italia

Nok kunne Feralpisalo få skovlen under nyoprykkede Südtirol med 3-1 i forrige pokalrunde for en uge siden, men her venter helt anderledes modstand på udebane mod et Udinese-hold, som er knap tre uger foran Serie C-holdet i forberedelse og som allerede næste weekend spiller første runde i Serie A, mens Feralpisalo ikke skal i aktion i Serie C før 29. august.

Den slags bør kunne ses på fysikken, der bliver gevaldigt testet fredag aften, hvor der ventes 33 grader ved kickoff i Udine. Südtirol tabte den enlige, registrerede sommer-test med 0-2 til Parma, mens Udinese bla. havde generalprøve mod selveste Chelsea og hang hæderligt med de første 90 minutter indtil Mason Mount punkterede til slutresultatet 1-3 i overtiden.

På den baggrund virker 1,83 på nul gæste-scoringer ganske glimrende med tanke på, at Udinese er 1,30 favoritter til opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – lørdag d. 6. august kl. 18:00

Mioveni – FCSB: FCSB vinder og under 3,5 mål til odds 2,10 ved Unibet*
Rumænien, Liga I

FCSB brugte mange kræfter på at hive en snæver 1-0 sejr over Dunejska Streda i Slovakiet onsdag aften, og under 72 timer senere står den så på ny udebanetur, når bundholdet Mioveni venter i den hjemlige liga. FCSB har prioriteret Europa hidtil og har derfor kun to point for tre kampe, men her skal der ganske enkelt en sejr på bordet, hvis ikke man skal for langt efter i topstriden.

Mioveni vurderes som rækkens klart svageste hold og har lidt tre klare nederlag på 0-2, 0-3 og 2-4, men holdets defensive svagheder kan formildes til kampen her i og med, at FCSB har så kort restitutionstid og at det ventes 31 grader ved kickoff i Mioveni ved kampstart.

Holdene har mødt hinanden hele fem gange det sidste år, hvor FCSB har vundet 3-0, 1-0 og 1-0 hjemme, mens det faktisk er endt 1-1 og 0-0 ude. Tre af opgørene var godt nok venskabskampe, men det ændrer ikke på billedet af, at det giver god mening at gå efter cruise control FCSB-sejr på 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 som byg-selv-væddemålet “FCSB vinder og under 3,5 mål” dækker over.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,50)


Leanders Langskud – lørdag d. 6. august kl. 16:00

Worthing – Dover: Worthing vinder og begge hold scorer IKKE til odds 4,10 ved LeoVegas*
England, National League South

Grundet store økonomiske vanskeligheder rykkede Dover ud med at brag af National League efter kun to sejre i 44 kampe, og nu går missionen så på at stable et hold på benene, der kan sørge for en retur til Englands femtebedste række. Rutinerede Andy Hessentaler har påtaget sig opgaven, men han er karantæneramt til første kamp ude mod Worthings suveræne oprykkere fra Isthmian League.

Værterne spiller på kunstgræs hjemme på den britiske sydkyst, og her har man vundet mageløse 13 af de sidste 14 opgør i alle turneringer.

Dover har set forfærdelige ud i testkampene hidtil og tabt 0-1, 0-1 og 0-3 til non-league modstand som Larkfield, New Hythe og Ramsgate, så her frister det virkelig med sejr til Worthing med rent bur, som dette byg-selv-væddemål dækker over.

Spil Leanders Langskud til odds 4,10* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar