18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Luringer-langskud til d. 11. august 2022

De europæiske kampe falder som perler på en snor, ligesom der også er engelsk Liga Cup på menuen i Leanders Luringer denne midtuge.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 9. august kl. 20:45

Morecambe – Stoke: Stoke vinder til odds 1,80 ved NordicBet*
England, EFL Cup

Bookmakerne har over en bred kam Morecambe som klar favorit til en dumpeplads i League One, så manager Derek Adams bør ikke komme med stærkeste startopstilling, når Stoke fra Championship gæster.

Adams har blot to sejre i ordinær tid i ni forsøg i EFL Cup’en, hvor Newcastle i forrige sæson bla. vandt med 7-0 på Mazuma Stadium i Morecambe, og i League One har holdet lagt fra land med to kampe og en målscore på 0-3. Testkampene var ikke meget bedre med tre uafgjorte og to nederlag i de sidste fem af slagsen, og derfor bør Stoke være storfavoritter tirsdag aften.

Under Michael O’ Neill har Stoke syv sammenlagte sejre i ni kampe, kun med nederlag til Premier League-modstand fra Brentford og Tottenham. “The Potters” er spået en plads lige i midten af Championship og bør derfor prioritere pokalturneringen i pæn stil.

Morecambe tabte 2-4 til Stokes liga-kolleger fra Preston for omtrent et år siden i samme turnering, og Stoke bør kunne følge resultatet op med komfortabel sejr her.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – tirsdag d. 9. august kl. 19:00

Apollon – Maccabi Haifa: Maccabi vinder 2. halvleg til odds 2,55 ved NordicBet*
Champions League-kval, 2. opgør (Første opgør 4-0 til Maccabi)

Der var klasseforskel i første opgør i Israel, da Maccabi smadrede Apollon 4-0. Nok blev to af målene scoret efter rødt kort til Apollon med en halv time igen, men i de første to tredjedele af kampen havde Maccabi også været den dominerende faktor og endte med overvældende 21-3 i afslutninger.

Dermed står israelerne med et ben, ni tæer og en neglerod i playoff-runden af Champions League, og det kan få Alexander Zorniger til at tænke på Apollons kommende Super Cup-kamp på Cypern, hvor Omonia Nicosia venter allerede 70 timer efter slutfløjt.

Maccabi har derimod ikke kamp igen før otte dage efter slutfløjt, hvor man spiller playoff-runde, så derfor virker det som et fint spil at gå efter, at de vinder 2. halvleg, hvis først Apollon bliver modløse og begynder at kigge mod weekendens kamp. Spil Maccabi til at vinde 2. halvleg til godkendt odds.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,42)


Leanders Langskud – torsdag d. 11. august kl. 19:00

Petrocub – Fehervar: Under 0,5 mål i 2. halvleg til odds 3,75 ved bet365*
Conference League-kval, 2. opgør (Første opgør 5-0 til Fehervar)

Efter 5-0 i første opgør til de ungarske forhåndsfavoritter, bliver opgøret her ren kosmetik med god sandsynlighed for to meget blandede mandskaber. Petrocub spiller topbrag mod Milsami i ligaen i weekenden, mens Fehervar gør det samme med en svær udekamp mod Ferencvaros. Ungarerne er stadig relativt klare 1,80 favoritter til at vinde kampen, så det er tilnærmelsesvist umuligt at se hjemmeholdet komme i en situation, hvor de realistisk skal jagte et resultat, der kan skabe spænding om det samlede udfald.

Derfor prøver vi en sovepude af en 2. halvleg, hvor tingene formentlig er afgjort og hvor 10 udskiftninger kan dræbe flowet i en i forvejen betydningsløs kamp. Op mod 4 gange pengene på, at der ikke falder mål i de sidste 45 minutter er frækt og flot!

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar