18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superliga-kampene 7. – 8. august 2022

Leanders Luringer disker op med hele to spilforslag til derbyet i Parken, mens mandagskampen mellem Silkeborg og AaB runder fiduserne af.


Leanders Lette – mandag d. 8. august kl. 19:00

Silkeborg – AaB: Silkeborg vinder til odds 1,76 ved NordicBet*
Danmark, Superligaen

Silkeborg var bedst i alle fire indbyrdes opgør i sidste sæson, hvor Kent Nielsens tropper sejrede med 10-3 sammenlagt og vandt store chancer-statistikken med 8-1.

Nok er Rasmus Carstensen solgt til belgiske Genk, men Oliver Sonne ligner en mand, der er klar til at spille højre back som naturlig erstatning, og det samlede Silkeborg-hold har tilsyneladende ingen slinger i valsen omkring Kent Nielsens fortsatte koncept.

I AaB er panderynkerne markant dybere efter endnu en ineffektiv omgang mod Horsens, hvor det endte 0-0 i seneste runde, og dermed er der ikke sunget sejrssang i AaBs omklædningsrum i snart fire måneder med 1-0 i Brøndby som sidste triumf i midten af april.

Det hurtige kunstgræs var ikke nådigt ved AaB i sidste sæson, så selv til historisk lavt odds på Silkeborg i en kamp mod AaB, virker værdien til at være til stede.

Spil Leanders Lette til odds 1,76* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 7. august kl. 16:00

FC København – Brøndby: Over 4,5 kort i kampen til odds 1,80 ved bet25*
Danmark, Superligaen

DBUs elitedommergruppe har forfriskende valgt Jakob Sundberg til at dømme derbyet i Parken. Min 33-årige eks-kollega er både en fremragende fyr og en god dommer, som har udviklet sig voldsomt siden oprykningen til landets bedste række for tre år siden, men mængden af store kampe har stadig ikke været alverden for Sundberg.

AGF – FCK endte med fem gule kort, AGF – AaB endte med seks og FCK – FCM med fem i de tre største kampe Sundberg har dømt, og det er ikke blevet til mere end en håndfuld kampe med BIF og FCK involveret samlet set.

Med de to holds middelmådige sæsonstart in mente, er det heller ikke ulogisk at forvente masser af intensitet i kampen, hvor spillere som Denis Vavro, Davit Khocholova (som erstatning for en tvivlsom Nicolai Boilesen), Lukas Lerager, Peter Ankersen, Simon Hedlund, Anis Ben Slimane, Sigurd Rosted og flere andre i den grad bejler til at ryge i Sundbergs bog.

Godkendt odds på mindst fem kort i kampen. Rødt kort tæller for to og gult/rødt for tre.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,66)


Leanders Langskud – søndag d. 7. august kl. 16:00

FC København – Brøndby: Simon Hedlund (BIF) får kort i kampen til odds 3,80 ved Unibet*
Danmark, Superligaen

Simon Hedlunds tændingsniveau er ikke blevet mindre med tiden. Svenskeren så gult for første gang i sæsonen efter en batalje mod Silkeborg senest, og nu venter ærkerivalerne fra FCK så i derbyet.

Her har Hedlund set gult i syv ud af 13 derbies siden ankomsten til Vestegnen, og selvom Hedlund primært modtager kortene hjemme på Brøndby Stadion (fem af de syv) skal der være mageløs værdi i, at han ryger i dommer Sundbergs bog med heksekeddellignende tilstande i Parken i vente.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar