18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ho ho ho: Benjamin Leanders juletips til 24. december

Jo jo, familien, risalamande og gaver er i fokus, men det betyder ikke, at man ikke lige kan nå at sætte et lille julespil inden det går løs. Benjamin Leander lister traditionen tro tre spil op til 24. december, hvor der spilles kampe kloden rundt.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 24. december kl. 12:30

Naft MIS – Fajr Sepasi: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,40 ved Betfair*
Iran Persian Gulf Pro League

Nok er 1,40 på under-mål ikke alverden, men det er tilnærmelsesvist UMULIGT at se hvordan enten Naft MIS eller Fajr Sepasi skulle score to gange i samme fodboldkamp. Det lykkedes dagens gæster i tredje spillerunde i 2-0 udesejren mod Sanat Naft, men siden har holdene TILSAMMEN scoret fem gange på syv spillerunder – målene i øvrigt sat ind af fem forskellige spillere.

Opgøret her et et bundbrag i den meget tætte strid, hvor kun fire point skiller Naft MIS på 15.pladsen under stregen til Tractor på rækkens niendeplads. Læg dertil, at begge hold var ude i 120 minutters pokalbold søndag, så her ligner det endnu en nervøs og målfattig affære, hvor 0-0 til odds 5,50 og under 1,5 mål til 2,25 også bør indeholde klar værdi.

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,32)

Leanders Listige – fredag d. 24. december kl. 15:00

Arba – Tlemcen: Arba vinder til odds 2,25 ved LeoVegas*
Algeriet Ligue 1

I Algeriets bedste fodboldrække fik oprykkerne fra Arba en særdeles hård start på livet med 0-9 i målscore efter to kampe. Siden har oprykkerne slået skarpt tilbage og hentet syv point i de næste seks kampe med en sejr, fire uafgjorte og et ondskabsfuldt 1-2 nederlag til de forsvarende mestre fra Belouizdad, som scorede sejrsmålet i femte overtidsminut.

Særligt defensiven har set mærkbart bedre ud efter man fik rutinerede, 38-årige Ahmed Chouih på kassen – fem kampe med ham på mål har givet seks point og en målscore på 4-4.

Nu skal man op mod et Tlemcen-hold, som slog Magra 1-0 i premieren men siden blot har fået et point i syv kampe. Senest måtte man undvære holdets mest værdifulde spiller (målt via Transfermarkt) Bilal Tizi Bouali med en skade, og han er fortsat tvivlsom til opgøret her. Læg dertil, at Tlemcen har været horrible på udebane med ni nederlag i de sidste 10 kampe, og at Arba som et af de mere sjældne tilfælde spiller på kunstgræs hjemme på Stade Mohamed Reggaz.

Fine indikationer på velbetalt hjemmesejr her.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – fredag d. 24. december kl. 14:05

Al Ahli – Al Sailiya: Kampen ender uafgjort til odds 3,40 ved Nordicbet*
Qatar QSL

Ligaen i Qatar er knækket over i to, hvor holdene i top5 alle har mindst 1,6 point i snit, mens de syv hold fra sjette til 12.pladsen maksimalt har et point i snit.

En interessant observation er at tage de indbyrdes opgør mellem holdene fra bund-7, hvor hele 11 ud af 18 indbyrdes opgør er endt uafgjort. Det giver sig selv, at der opstår en drabelig nedrykningskamp, hvor kun fem point adskiller holdene fra 6. til 12.pladsen, og når Ahli og Sailiya tilmed spillede en gabende kedelig 0-0’er tidligere i år i det foregående indbyrdes opgør, siger både logik og statistik, at der bør være klar værdi i endnu en pointdeler her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

2 kommentarer

  1. Der er fejl i Langskuddet (“4,5 sæt i kampen”), da det jo ikke er dart..
    Lyder ud fra omtalen som om det er et spil på X.

    1. Det ser ud til at være ordnet nu, tak.

      //SpilXperten.com

Skriv et svar