18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

“Hjemmesejr” til Brøndby og flere FCN-fumlerier? Superliga-spiltips til 10. runde

Benjamin Leander går på Superliga-fidusjagt i et rent søndagsprogram, hvor opgørene Vejle-FCN, Hvidovre-Brøndby og Randers-Silkeborg tages under behandling.

Storebror mod lillebror i weekenden, når Hvidovre tager mod Brøndby

Mere Brøndby-jubel i vente søndag, når lillebror Hvidovre tager imod? Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Teis Markfoged

Leanders Lette – søndag d. 1. oktober kl. 14:00

Vejle – FC Nordsjælland: Under 3,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
Superligaen, 10. runde

Odds-markedet har virkelig FC Nordsjælland som Superligaens helt store “over-hold”, men Johannes Hoff Thorups tropper kan sagtens få det svært på et græstæppe i Nørreskoven, som næppe bliver vandet alverden mod et Vejle-mandskab, som næppe har stor interesse i at gøre opgøret mod FCN til en tempofyldt affære med bølgende angrebsfodbold.

Vejlenserne har været med i samtlige kampe denne sæson, hvor alle syv nederlag har været på præcis et enkelt mål, og FCN er oppe på tre pointtab i træk, bla. med en jammerlig indsats mod Hvidovre senest, hvor det blev 0-0 mod rækkens klart dårligste hold hjemme på kunstgræsset.

Hjemmeholdet får vigtige Raul Albentosa tilbage fra karantæne, og Ivan Prelec har i to kampe mod FCN spillet 0-0 hjemme og tabt 1-2 ude – førstnævnte i en kamp, som dog blev præget af et tidligt rødt kort til gæsterne Lasso Coulibaly.

Forholdsvis lang vej til hele fire scoringer i Vejle søndag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – søndag d. 1. oktober kl. 16:00

Hvidovre – Brøndby: Brøndby vinder med rent bur til odds 3,00 ved bet365*
Superligaen, 10. runde

Højt odds på den listige, men det virker som en overordentlig flot betaling på Brøndby-sejr med rent bur i det, som bliver tættere på hjemmebanefordel til Brøndby end hjemmebanefordel til Hvidovre med tanke på de tusinder af udefans, som tager med til nabokommunen.

Gæsterne tager busturen på præcis syv kilometer til Pro Ventilation Arena for at møde et Hvidovre-hold, som har stået stærkt mod topholdene i ligaen og senest spillede 0-0 med FCN på kunstgræs uden at give en eneste stor chance væk. Heller ikke mod FCK eller Silkeborg gav man store chancer væk, men omvendt tilspillede man sig heller ikke nogle store chancer den anden vej og har fortsat kun scoret tre Superliga-mål, hvoraf de to kom i samme kamp mod Randers.

Brøndby har givet seks store chancer væk i denne sæson, hvoraf halvdelen af dem kom i åbningskampen mod Silkeborg. Udover to personlige fejl mod FCK og et komplet tilfældigt flippermaskinemål imod sig, gav man heller ikke noget som helst væk i derbyet, og Jesper Sørensen bør ikke blive overrasket over noget som helst af det, Hvidovre og Per Frandsen kommer med. Brøndby er nu oppe på tre kampe i træk uden store chancer mod sig.

Svært at se Hvidovre score på andet end en dødbold eller en tilfældighed, og så er det voldsomt at få tre gange stålet på Brøndby-sejr med Clean Sheet, når ren udesejr er helt nede i odds

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Leanders Langskud – søndag d. 1. oktober kl. 14:00

Randers – Silkeborg: Silkeborg holder nullet til odds 3,25 ved bet365*
Superligaen, 10. runde

I seneste udgave af Leanders Lup kan man få syn for sagen vedrørende Randers’ undervældende, offensive præstation mod AGF, og nu kommer man på en endnu sværere opgave, når formstærke Silkeborg med ustoppelige Alexander Lind gæster det kronjyske.

Er man slave af statistik, kan man stoppe læsningen her, for Kent Nielsen skal forsøge at gøre noget, han ikke har formået siden november 2012: At holde nullet i det kronjyske som cheftræner for udeholdet. Siden en 1-0 sejr med AaB er det blevet til 13 Superliga-kampe i træk uden et clean sheet som cheftræner for Silkeborg, OB og AaB, men man får næppe bedre chancer for at bryde stimen søndag eftermiddag mod et Randers-hold, som tilmed skulle bruge 120 minutter plus straffespark på at ekspedere 1. divisionsholdet fra B93 ud af pokalturneringen onsdag aften med mange stamspillere i aktion.

Randers har blot skabt fem store chancer på mindst 0,3 Expected Goals i sæsonen, mens Silkeborg ser bedre og bedre ud defensivt og kommer fra tre kampe i streg uden en eneste stor chance givet væk.

Fristende at gå efter SIF-sejr med rent bur, men Randers forsvarede sig faktisk glimrende mod AGF og vil givetvis stå dybt i forhold til ikke at give lynhurtige Alexander Lind chancer for at forlænge sin målstime. Gå derfor efter rent bur til gæsterne, hvor vi altså også får ikke komplet usandsynlige 0-0 med i købet.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,85)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar