18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dronningens Nytårstale: Benjamin Leanders bedste spil til talen

Et hårdt 2023 lakker mod sin ende. Benjamin Leander kigger efter spil til Dronningens Nytårstale, og tror på, at Ukraine og Israel kommer i fokus, mens Færøerne til gengæld må stille sig i baggrunden.

Foto: IMAGO / Newscom World

Leanders Lette – søndag d. 31. december kl. 12:00

Dronningens nytårstale: Færøerne” nævnes under 2,5 gange til odds 1,40 ved bet365*
Dronningens Nytårstale

Krigen i Ukraine fyldte meget i sidste års tale, og med den eskalerede situation mellem Israel og Palæstina, tyder det endnu engang på en tale med fokus på krig og konflikt, men også med fokus på Danmark, danskerne og familie.

Sidste år kostede det taletid til Rigsfællesskabets lillebrødre fra Færøerne og Grønland, som blot med benævnt således:

“Den usikre situation i verden mærkes også i Nordatlanten og Arktis. Både på Færøerne og i Grønland følger man udviklingen med spænding, ligesom vi gør det her i Danmark. De demokratiske værdier og sammenholdet mellem vore folk står stærkt. Det er måske vigtigere end nogensinde.

Jeg sender mine varmeste nytårsønsker til alle på Færøerne og til alle i Grønland.”

Nok var der repræsentanter fra Færøerne og Grønland med til Prins Christians stort anlagte 18-års fødselsdag, hvilket kan være en begivenhed, hvori færøske og grønlandske borgere nævnes, men at majestæten skulle sige “Færøerne” ordret tre gange vil undre meget. Godt nok er Færøerne nævnt mindst tre gange i fem af de sidste 10 års taler, men fire af gangene har været enten som optakt til en kommende tur i det nye år og et tilbageblik på en af disse ture, mens 2013-talen havde stort fokus på Rigsfællesskabet.

Dronningens rejseaktivitet er faldet i takt med hendes stigende alder, og det vil undre meget, hvis der meldes om planlagte ture nordpå i 2024. Derfor skal maksimalt to gange Færøerne være et fint spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – søndag d. 31. december kl. 12:00

Dronningens nytårstale: Dronningen siger “Israel” til odds 2,35 ved bet365*
Dronningens Nytårstale

Sidste år sagde Dronning Margrethe “Ukraine” en enkelt gang og “ukrainere/ukrainske” fem gange på bagkant af Ruslands invasion i Ukraine.

Dronningens tale skrives i samarbejde med departementschefer og embedsmænd fra regeringen, og med tanke på statsminister Mette Frederiksens tydelige opbakning til israelerne, er det meget svært at forestille sig, at Israel ikke vil blive nævnt. Dronningen deltog selv i mindehøjtidligheder både 9. og 12. oktober for de israelske ofre, og selvom hun ikke udtalte mere end et par enkelte ord, vil hun aldrig gå imod regeringens linje vedrørende støtte til Israel.

Både Frederiksen og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen fordømte på Twitter “Hamas’ angreb mod Israel”, og selvom der er en mulighed for, at Dronningen siger “det israelske folk” eller lignende, som ikke udløser gevinst, er over to gange pengene flot betalt for, at “Israel” nævnes specifikt

Spil Leanders Listige til odds 2,35* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – søndag d. 31. december kl. 12:00

Dronningens nytårstale: Dronningen siger “Zelensky” til odds 17,00 ved bet365*
Dronningens Nytårstale

Præsidentbesøg er sjældne i Danmark. Dronningen har haft besøg af de amerikanske præsidenter George W. Bush i 2005, Barack Obama i 2009 og Donald Trump i 2019. Ingen af de tre præsidentbesøg er nævnt i talerne, men årets præsidentbesøg fra Volodomyr Zelensky og hustru Olena var alligevel tilpas særegent til, at det godt kunne blive nævnt.

Dronningen havde præsidentparret til frokost, og overrakte et hjemmelavet maleri til Zelensky. Efterfølgende var der gudstjeneste på både dansk og ukrainsk i Haderslev Domkirke, og regeringens linje har hele tiden været, at Danmark skal fortsætte og intensivere støtten til Ukraine i deres kamp mod den russiske besættelse.

Naturligvis skal der meget til for, at Dronningen nævner præsidenten ved navn, men til 17 gange indsatsen i så særpræget et tilfælde som dette, er det svært ikke at finde forholdsvis solid værdi.

Spil Leanders Langskud til odds 17,00* (spilbar til 11,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

3 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Zelensky fås til pt. til odds 25 hos DS – KOM SÅ DRONNING ;D