18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big 9 tips – lørdag d. 3. september 2022

Big 9-kuponen byder på storkampe som Sevilla-Barcelona, Lazio-Napoli og Milan-Inter. Benjamin Leander stempler ind med forslag til både den lille og den lidt større kupon, forud for en omgang Big 9, hvor der er 2 millioner kroner i 1. præmiepuljen.

SpilXpertens og bet25s samarbejde om Big 9 er i luften!

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille kupon til 32 kroner har vi holdt to af de største odds-mæssige favoritter sikre. Aston Villa ligner en alvorlig kandidat til at skulle kæmpe i den nederste tredjedel, mens Erling Braut Haaland er ustoppelig fra første færd. Tottenham kan passende få gang i Heung Min Son mod et Fulham-hold, der spiller friskt til, men næppe kan modstå trykket på udebane.

Vi satser med hele tre sikre krydser med få mål i kamp 5, 8 og 9. Både Milan – Inter og Sevilla – Barcelona er opgør, hvor begge parter har Champions League i midtugen, mens Atletico Madrid er en af kuponens mest overstregede hold med over 50 % tillid fra Big 9-spillerne på trods af, at kampen mod Real Sociedad rent odds-mæssigt er vurderet stort set lige.

Endelig borger vi for overraskelsen på Bernabeu, hvor Manuel Pellegrini møder Kongeklubben for 24. gang i karrieren. Pellegrini har faktisk taget point mod Real i 11 af tilfældene gennem tiden og kan måske udnytte, at Real har Champions League i tankerne til at knibe et overraskende point med.

Wild Cardet bruges i en umulig affære mellem Newcastle, som fik hjerterne knust på Anfield i 98. minut og så et Crystal Palace-hold, der både har ført 2-0 på Etihad, men som heller ikke har holdt nullet endnu.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store kupon har vi gjort plads til lidt flere overraskelser i blandt. Kan Fulham tage fusen på Tottenham med Mitrovic i voldsom form? Og hvad med Real Sociedad, som har slået Atletico fire gange i de sidste fem opgør på Anoeta i alle turneringer?

Southampton er kuponens frække sikre. Nok blev det nederlag til Wolves i begge opgør sidste sæson, men Hassenhüttls “Saints” er kommet fint fra land med 7 point på trods af tre møder med Big6-mandskaber. Wolves kan omvendt ikke finde den offensive melodi, og så har blot 17% af Big9-spillerne sat kryds ud for Southampton i en kamp, hvor Wolves langt fra er klare favoritter odds-mæssigt.

Vi chancer på Bernabeu, hvor kun 25% har sat kryds ud for “under 2,5 mål” udfaldet. Sidste sæson endte det 0-0 og 1-0 til Real, og hvis gæsterne kan holde Benzema i kort snor, kan det sagtens blive tæt her.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv et svar