18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: VM-Big9 tips torsdag d. 24. november 2022

Big9 hos Bet25 er klar VM-kupon nummer to med 1.500.000 kroner til en enlig vinder. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Kuponen er en rigtig lækkerbidsken hvad angår spekulative krydser. På den lille kupon til 64 kroner går vi med pointdelinger mellem Holland og Ecuador, som begge vandt første kamp med 2-0, og så i Frankrig mod Danmark, hvor vi fint bør kunne få en gentagelse af 2018-kampen mellem de to mandskaber.

Saudi Arabiens sejr over Argentina var sensationel, men Polen bør have taget ved lære af argentinernes mange fejl og holdes derfor sikre sammen med Brasiliens forhåndsfavoritter mod Serbien.

Vi bruger et frækt Wild Card i Portugal mod Ghana, hvor de unge ghanesere sagtens kan blive et ubehageligt bekendtskab for Ronaldo og co.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner giver vi muligheden for den helt store gevinst ved at bruge ekstra tegn i både Argentina og Brasiliens kampe, for modstanden i Mexico og Serbien er ingenlunde en walkover.

Qatars kamp mod Senegal lugter af en sjældent målrig kamp, for begge hold skal udover stepperne i jagten på et usandsynligt comeback i Gruppe A.

England lever fint med krydset mod USA inden en eventuelt gruppefinale mod Wales, så her virker halvgarderingen også til at være fin.

Wild Card’et på den store bon går til Wales – Iran-kampen, hvor Bale og co. er voldsomt overvurderet af Big9-tipperne i forhold til oddsene på kampen.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Skriv et svar