18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: VM-Big9 tips onsdag d. 30. november 2022

Big9 hos Bet25 er klar VM-kupon nummer fire med 1.500.000 kroner til en enlig vinder med ni rigtige. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler. BEMÆRK TIDLIGT SPILSTOP 16:00!

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Den står på knald eller fald-kampe for flere hold, og selvom vi lægger den danske klaphat fra os, er det svært ikke at holde Danmark sikker i kamp 1, ligesom også Brasilien bør have nok kvalitet til at slå Cameroun, der er tvunget til sejr for at komme videre fra gruppen og derfor nemt kan blive fanget i den brasilianske omstillings-maskine, når der skal satses offensivt.

Sværere ser det ud i Ghana-Uruguay, hvor de målløse sydamerikanere virker svært overvurderede rent odds-mæssigt. Det kræver en helgardering men et sikkert tegn på mindst tre scoringer i kampen.

Også i Serbien-Schweiz skal der findes en vinder, og selvom Canada er ude, kan de nemt drille Marokko i Gruppe F-opgøret. Derfor bruger vi et frækt Wild Card her.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner går vi mål-amok i fem opgør, hvor vi åbner for klare overraskelser i form af Canada, Sydkorea, Ghana og Cameroun. Rammer blot 2 af de hold, stiger præmiepengene voldsomt.

I Tunesien-Frankrig går vi med en vovet variant, hvor vi SKAL have en vinder i kampen, men til gengæld maksimalt to mål. Med andre ord skal kampen altså ende 1-0, 2-0, 0-1 eller 0-2.

Polen-Argentina bør blive afventende og med få mål, mens vi på den store bon nyder godt af alle fem tegn i det svære opgør mellem Serbien og Schweiz, hvor vinderen går videre til knockout-runden.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Skriv et svar