18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: VM-Big9 tips mandag d. 21. november 2022

Big9 hos Bet25 er tilbage med en spændende lørdagskupon, hvor chancen for den store gevinst lurer. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Seks af de ni kampe er forhåndsfavoritter på odds 1,60 eller lavere, så det kommer til at kræve en overraskelse eller to for at finde en af de pænere pengepræmier frem.

Både Senegal og Holland mangler en nøglespiller hver, og i det, som på forhånd ligner gruppefinalen, åbner vi med et frækt, sikkert X, nøjagtigt som tilfældet er i nervekampen mellem USA og Wales, hvor taberen højest sandsynligt skal ud og hente point mod England for at have chancen for at gå videre.

Vi lægger også klaphatten og garderer de danske drenge mod Tunesien, mens det til gengæld er svært at se gigantfavoritter som Frankrig og Spanien kvaje sig mod svært ringe modstand.

Wild Cardet bruges i Mexico-Polen, som kan gå alle veje.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner giver vi muligheden for den helt store gevinst ved at helgardere i Tyskland-Japan. Tyskerne er en svær størrelse at vurdere, mens japanerne så sent som i 2018 var ved at give Belgien et gedigent chok i slutspillet.

Få mål i Frankrig-Australien kan være en god fidus med Karim Benzema meldt ude mod et fransk hold, der ikke skaber ret mange store chancer, mens Kroatien til gengæld virker noget overstreget af Big9-spillerne på trods af, at Luka Modric og co. giver odds 2 for en sejr mod Hakim Ziyech og co.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån.

Skriv et svar