18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: VM-Big9 tips lørdag d. 17. december 2022

Big9 hos Bet25 er klar med den SIDSTE VM-kupon med 1.500.000 kroner til en enlig vinder med ni rigtige. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler. BEMÆRK SPILSTOP LØRDAG 16:00!

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Det er altså den sværeste Big9-kupon i den tid jeg kan erindre, så der er overordentlig fine chancer for en stor gevinst i dag. Blandt de syv Championship-kampe er kun én kamp med en favorit under odds 2, så vi holder Cardiff sikker over Blackpool.

Som beskrevet i Leanders Luringer kan der være god mening i at gå efter få mål i den ellers traditionelt målrige bronzekamp, mens Argentina – Frankrig i finalen er så tæt, at Wild Cardet må være helt oplagt at bruge her.

I de mere overraskende afdelinger kigger vi i retning af Middlesbrough-point i Burnley og Swansea-point i Coventry.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner går vi mod slidte Marokko og satser på, at Kroatien kan vinde 1-0 eller 2-0.

I Championship er Preston blandt Big9-tippernes mest betroede mandskab, men kun tre point skiller dem fra QPR i tabellen, så her kan der ligge en fin fidus i at helgardere.

Både Bristol og Stoke kom tilbage fra VM-pause med målrige affærer på 2-2 og 3-1, så her går vi med ny målfest og en vinder af kampen i Kamp 9.

Hvor vi holder Cardiff sikker på den lille bon, bruger vi Wild Cardet på den store bon, for Blackpool-point vil lune godt i præmiepengene.Ny hos bet25?

Skriv første kommentar

Skriv et svar