18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: VM-Big9 tips fredag d. 9. december 2022

Big9 hos Bet25 er klar VM-kupon nummer seks med 1.500.000 kroner til en enlig vinder med ni rigtige. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler. BEMÆRK TIDLIGT SPILSTOP 16:00!

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Fire kvartfinaler fra VM og fem gange Championship er på kuponen, og det er en svær en af slagsen, hvor de klare favoritter ikke bare kan holdes sikker uden videre.

Vi går med et frækt, sikkert X i England-Frankrig i en kamp, der på forhånd er voldsomt svær at kalde, ligesom vi på den lille bon også går med sikkert X i Reading-Coventry. Til gengæld MÅ Marokko være godt brugte, og det kan Portugal udnytte til sejr i en kamp, som dog lugter målfattig.

Wild Cardet benyttes i Middlesbrough – Luton, hvor point til gæsterne vil være rigtig godt for præmiepengene.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner går vi mod de to slidte hold fra Marokko og Kroatien.

Det efterlader mulighed for velbetalte overraskelser i Championship, hvor bla. Sheffield United er helt ekstremt betroede af Big9-tipperne, men Huddersfield bør kunne knibe et point på en god dag.

Vi går også mod Middlesbrough i kamp 7, hvor Luton er tre point foran i tabellen, og hvor Middlesbroughs gode form blev stoppet af en fire uger lang VM-pause.

Vi satser på en målrig affære i Swansea-Norwich, hvor uafgjort ikke rigtig batter i forhold til at få hentet topholdene fra Burnley og Sheffield United.

Wild Cardet bruges i Holland-Argentina, hvor sejr til “Oranje” vil være lukrativt i forhold til de indledende procenter sat af Big9-tipperne.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Skriv et svar