18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big9 tips lørdag d. 12. november 2022

Big9 hos Bet25 er tilbage med en spændende lørdagskupon, hvor chancen for den store gevinst lurer. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille bon går vi med Arsenal som det sikre holdepunkt i Premier League. I midtugens 1-3 nederlag til Brighton i EFL Cup’en sparede man spillere i store mængder, og holdet vil givetvis gøre alt for at gå på VM-pause på 1.pladsen.

Vi går med to frække X’er i de tre nederste kampe, hvor især Bologna mod Sassuolo ligner et lækkert tegn med tanke på, at mange Big9-tippere går med Bologna sikre i en ellers helt åben kamp.

Endelig bruges Wild Cardet i topkampen mellem Newcastle og Chelsea i det, som på forhånd ligner en jævnt uforudsigelig affære.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner går vi hårdt mod de italienske hjemmehold i meget tætte kampe, hvor både Bologna og Sampdoria virker kraftigt overvurderede.

Big9-folket venter mange mål i Newcastle-Chelsea, men værdien bør være i at tænke målfattigt på St. James Park.

Sikre sejre til Liverpool og Arsenal giver næppe milliongevinsten, men få mål på Molineux kan være med til at give gevinsten et ordentligt nøk opad.

På den store bon går vi med Wild Card i et uforudsigeligt opgør mellem Bournemouth og Everton.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv første kommentar

Skriv et svar