18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big9-tips lørdag d. 1. oktober 2022

De store ligaer er tilbage igen, og oktobers første Big9-kupon er klar til analyse fra Benjamin Leander.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille bon kommer vi ikke udenom de største favoritter fra Liverpool og Barcelona, men vi satser på Mallorca og går med få mål i kampen – Barcelona har nemlig vigtig midtuge CL-kamp mod Inter og har haft mange spillere i ilden i landsholdspausen.

Newcastle har mange spillere tvivlsomme mod Fulham, så her nøjes vi med 1X, mens vores chance-gardering er Sevilla mod Atletico i en kamp, som bør være helt åben, men hvor størstedelen af tipperne kigger Atleticos vej.

Wild Cardet bruges på Selhurst Park, hvor Chelsea stadig ligner et hold, der er svære at blive kloge på efter Thomas Tuchels fyring.


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner tager vi Jackpot-tegnet på Selhurst Park med pointtab til Chelsea, for med de nuværende odds, får de blå alt for stor kredit fra Big9 spillerne.

Empoli vandt 3 ud af 8 kampe mod top4-holdene sidste sæson og spillede et par underholdende kampe undervejs, så her lugter det af mål.

Endelig åbner vi også for, at Brightons nye manager de Zerbi kan tage fusen på Klopp og co. efter en landsholdspause – her vil præmiepengene med garanti stige voldsomt i tilfælde af overraskende udesejr.

Endelig går vi med frækt, sikkert X i bundkampen mellem West Ham og Wolves i et opgør, hvor begge hold givetvis bare gerne vil på tavlen efter et par skuffende runder pointmæssigt.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.


Skriv et svar