18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big9-tips onsdag d. 26. oktober 2022

Big9 hos Bet25 er tilbage med en spændende Champions League-kupon, hvor chancen for den store gevinst lurer. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille bon går vi med en magisk aften på Camp Nou, hvor Barcelona er piskede til at vinde mod et Bayern-hold, der blot skal bruge ét point i de sidste to kampe for at vinde gruppen. Også Napoli og Tottenham virker som holdepunkter, der er svære at komme udenom i kampe med mål i.

På chancekontoen bruger vi den sikre hjemmesejr i PSV-Arsenal, hvor englænderne vinder gruppen, hvis bare man får point mod Bo Henriksens Zürich-prügelknabe i sidste runde.

Wild Cardet kan også indeholde en overraskelse i et svært uforudsigeligt opgør mellem Ajax og Liverpool.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner går vi med sikker Union-sejr i Malmö på trods af, at mange Big9 tippere går den vej og procenterne for nuværende kalder på opmærksomhed til MFF, men motivation og klasse bør være nok for gæsterne torsdag.

Frankfurt spiller stærkt anført af en forrygende Jesper Lindstrøm, men Marseille er ikke sådan at slå af pinden, og der bør være fin værdi i at tage højde for franske point her.

Endelig ligner gruppefinalen mellem Molde og Djurgårdens kamp en taktisk affære, hvor få mål er et stærkt, sikkert tegn.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv et svar