18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big9 Champions League-tips onsdag d. 2. november 2022

Big9 hos Bet25 er tilbage med en spændende Champions League-kupon, hvor chancen for den store gevinst lurer. SpilXpertens Benjamin Leander analyserer og anbefaler.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille bon går vi virkelig all-out-attack med et sats på mål i samtlige CL-kampe. I Juve-PSG og Maccabi-Benfica-kampene skal et af holdene satse ved uafgjort, og det samme er tilfældet i opgørene Milan-Salzburg og Chelsea-Zagreb, hvor den frække udesejr lurer på ren motivation.

Man. City holdes sikker med tanke på, at Sevilla har et langt sværere weekendopgør mod ærkefjenderne fra Betis end City har hjemme mod Fulham i Premier League.

Endelig bruges Wild Cardet i en på forhånd helt lige og uforudsigelig kamp mellem Huddersfield og Sunderland fra Championship.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner garderer vi bredt i de tætte, engelske kampe og satser på en overraskelse i Champions League.

Det er svært at se FCK være tilfredse med at gå målløse ud af Champions League, så det lugter af mål mod Dortmund i den sidste CL-dans for Jacob Neestrup tropper.

Vinderen af Milan-Salzburg går videre, så også her bør det ende med målfest.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv et svar