18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big 9 tips – lørdag d. 24. september 2022

Big 9-kuponen har jackpot på 1.000.000 kroner i 1. præmiepuljen, og det er på en rendyrket Nations League-kupon. Benjamin Leander melder ind med to forslag til kuponer.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille kupon går vi på sikker sejr til Serbien mod et svensk hold, der ikke har set voldsomt imponerende ud i Nations League indtil videre.

Samtidig napper vi et frækt X i Tjekkiet Portugal, for i tilfælde af forventet spansk sejr mod Schweiz, skal Portugal “bare” vinde over Spanien i sidste kamp for at nappe gruppesejren. Samtidig holder Tjekkiet stand til Schweiz på nedrykningspladsen.

Overraskelsen kan ligge i Israel mod Albanien, hvor israelerne virker overvurderet af tipperne i en tæt på helt lige kamp.

Wild Cardet benyttes i Skotland-Irland fra League B i en jævnt svær kamp at forudsige

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store kupon tænker vi meget i den store præmiepulje og går kontra på Kroatien, som er blevet gjort til glasklare favoritter af Big9-tipperne i en helt åben kamp mod Østrig, som SKAL vinde for ikke at rykke ned.

Wales – Polen og Holland – Belgien er kampe, hvor uafgjort er ubrugeligt for mindst ét af holdene i en skæbnekamp.

Spanierne bliver det sikre tegn selvom millionen meget vel kunne ligge i et overraskende pointtab til “La Roja”, men Schweiz har tabt seks af otte udekampe med den enlige sejr ude over Island, så det er svært at se dem overraske i Zaragoza.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv et svar