18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big 9 tips – lørdag d. 10. september 2022

Big 9-kuponen er i sidste øjeblik blevet ændret grundet Dronning Elizabeths død i England. Det betyder en alternativ kupon med masser af spændende kampe og rig mulighed for at nappe en stor gevinst i tilfælde af 9 rigtige, hvis de rette overraskelser indtræffer.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den lille kupon går vi på sikker sejr mod et Sampdoria-hold, der i sidste sæson fik 1 ud af 24 mulige point mod top4, mens milaneserne allerede nu ligner et hold, som vil gøre alt for at genvinde Scudettoen.

Atletico og Simeone har aldrig tabt til Celta på hjemmebane i ligaen, men brugte mange kræfter mod FC Porto i midtugen. Celta spillede seks ud af otte kampe over 2,5 mål mod top4 i sidste sæson og kan sagtens komme på tavlen på Wanda Metropolitano i det, der ligner en målrig affære.

Bundkampen mellem Schalke og Bochum ligner også målfest mellem to håbløse defensiver, og så bruger vi Wild Cardet på en svær kamp i det svenske.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store kupon holder vi FCK sikker i Odense mod ligaens velsagtens dårligste forsvar i det, der både kan ende 1-2 og 0-4.

Også Barcelona bliver holdt sikker, men Cadiz lavede numre med storklubben sidste sæson og holdt sensationalt Barca fra scoring i begge opgør. I denne sæson fremstår Barcelona dog mærkbart stærkere, men tag højde for, at det sagtens kan ende målfattigt i en periode, hvor Barca forbereder sig på storkamp mod Bayern i Champions League allerede tirsdag.

Vi satser i Milano, hvor Torino i sidste sæson tabte mageløse 11 af 13 kampe med maksimalt et mål, og hvor sæsonens sidste 0-3 nederlag endda var et sportsligt betydningsløst 0-3 nederlag mod Roma i sidste runde. Inter brugte mange kræfter på forgæves at kæmpe mod Bayern i midtugen, så her skal man ikke afvise overraskende point til gæsterne.

Vi bruger Wild Cardet i en svær kamp mellem Marseille og Lille, hvor de sidste seks indbyrdes er endt med to sejre til hver og to uafgjorte.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv et svar