18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big 9 Champions League-tips til 12. oktober 2022

Benjamin Leander klæder dig på til midtugens Big 9-kupon, der inkluderer kampe fra onsdagens spændende Champions League-program samt tre kampe fra Conference League torsdag.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

Man skal være kreativ for at finde store gevinster frem på en kupon med Barcelona, Liverpool, Bayern og Union Berlin, som alle giver under odds 1,50 i snit, men et frækt bud kan være at ofre en gardering i Rangers – Liverpool i en intens kulisse, hvor Rangers vil gøre alt for at gøre livet surt for et i forvejen rystet Liverpool-mandskab.

Leverkusen har ny energi under Xabi Alonso som manager og kan være en fræk sikker, selvom vi garderer blødt i kamp 5.

Endelig går vi med fræk Gent-sejr i Stockholm, hvor Djurgården led et grumt nederlag i sidste weekends guldbrag mod Häcken og bør have fokus på weekendens ligabrag mod rivalerne fra AIK.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store bon til 192 kroner chancer vi i de første to kampe med mulighed for den store gevinst. Man skal ikke udelukke X’et i Barcelona-Inter, men omvendt vil Barcelona nærmest ikke kunne bruge det til noget, og kun knap 10% har Inter-sejren i skrivende stund.

Det er ikke givet, at Bayern München gider bruge kræfter på at køre Plzen over igen, så her tager vi få mål med i en kamp, hvor mange tror på over.

Betis fører sin Europa League-gruppe suverænt og kan tåle pointtab mod Roma, mens Sporting mod Marseille ligner en umulig kamp at forudse og får Wild Cardet.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv første kommentar

Skriv et svar