18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Big 9 Champions League-tips – onsdag d. 14. september 2022

Big 9-kuponen er nu også implementeret i midtugen, og onsdag står den på syv gange Champions League-opgør og to kampe fra Championship. Benjamin Leander guider med to systemer.

Som altid opfordrer vi til ansvarligt spil, og derfor kommer forslagene også til at bære præg af kuponer, der kan spilles for et relativt beskedent budget.


DEN LILLE BIG 9 KUPON

På den store kupon holder vi en god portion storfavoritter sikre i form af Man. City, Chelsea og PSG, men i sidstnævnte åbner vi for få mål, for PSG er gået ned i kadence siden den voldsomme start på sæsonen med 21 mål i de første fire kampe, og Haifa er et intenst sted at spille.

Derudover åbner vi for sensationen i Madrid, for Real mangler stadig Benzema og har faktisk tabt til både Sheriff Tiraspol og Shakhtar Donetsk de sidste to sæsoner i gruppespillet. Med kun 5% på 2-tallet kan man helt sikkert score sig en god gevinst her.

Endelig går vi med Sevilla-sejr mod et splittet og uharmonisk FCK-mandskab, som måske endda vælger at prioritere weekendens voldsomt vitale Superliga-brag mod FC Midtjylland.

Wild Cardet bruges i en tæt kamp i Championship.

*Reklamelink


DEN STORE BIG 9 KUPON

På den store kupon holder vi West Bromwich sikker i lokalbraget mod Birmingham. West Brom er klare favoritter helt ned mod odds 1,45 og vil næppe få lige så mange favorit-tippere med sig som fx PSG, Man City, Real Madrid eller Chelsea.

Wild Cardet bruger vi i Juventus-Benfica, hvor Den Gamle Dame giver odds 2,15 og opsigtsvækkende vurderes som et lige så godt hold som Benfica. God værdi, hvis portugiserne leverer overraskelsen og vinder.

Vi går mod strømmen og napper Rangers-point mod Napoli, for italienerne får ikke fans med til Ibrox, der traditionelt er et voldsomt svært sted at spille.Ny hos bet25?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Big 9 er sponsoreret af bet25.

Benjamin Leanders tips i artiklen kan afvige fra hans private spil.

Skriv første kommentar

Skriv et svar