18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Weekend spiltips til 29. – 30. juni 2024

Midt i EM-feberen er der også plads til mindre profilerede fodboldfiduser. Leanders Weekend-Luringer er på banen i Brasilien, Finland og i Vietnam!


Foto: Insidefoto di andrea staccioli / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 29. juni kl. 23:30

Vasco – Botafogo: Botafogo +0,5 (AH) til odds 1,43 ved bet365*
Brasilien, Serie A

Vasco led et tungt nederlag, da man senest havde godt styr på topholdet Bahia i en svær udekamp, men et rødt kort til kantspilleren David ødelagde de sidste 35 minutter for Vasco, som tabte 1-2 på et mål fem minutter før tid.

Udover David røg også den faste midtbanespiller Mateus Carvalho i karantæne for sæsonens tredje gule kort, og i tre kampe uden David fra start i denne sæson har Vasco ét point og en målscore på urovækkende 1-8.

Selvom man har hentet alle 10 point i denne sæson på eget græs, fortjener gæsterne fra Botafogo et forholdsvis klart favoritstempel, for gæsterne spiller stærkt til og er endelig kommet ud af et voldsomt kampprogram, hvor både Copa do Brasil og Copa Libertadores fyldte. I modsætning til Vasco har man ikke haft rejsetid ud og hjem i løbet af midtugen, hvor Botafogo hjemme vandt med 2-1 over Bragantino, og til kampen her vender ikke færre end tre spillere tilbage fra karantæne i form af Romero, Gregore og Barboza, som alle afsonede karantæne i seneste runde.

Fine 1,43 på point til gæsterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,43* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – søndag d. 30. juni kl. 12:00

Hong Linh Ha Tinh – Thanh Hoa: Hong Linh Ta Hinh til odds 1,72 ved bet365*
Vietnam, V League

Sidste runde i Vietnams V League, hvor hjemmeholdet fra Hong Linh kan klare ærterne selv ved at vinde over et umotiveret Thanh Hoa-hold. Smider man point, er man afhængige af, at Song Lam Nghe An på næstsidstepladsen ikke vinder og at Gia Lai ikke får et bedre resultat end Hong Linhs. Sker det, skal man i nedrykningsplayoff mod et hold fra den næstbedste række.

Formen har dog været positiv for hjemmeholdet, som defensivt har været i god gænge med kun tre mål mod sig i de sidste fire kampe, som også har givet fem point, og nu skal man op mod et Thanh Hoa-hold, som reddede sig i forrige runde med et lunkent 1-1 resultat mod bundproppen og den sikre nedrykker fra Khanh Hoa, og som i seneste runde tabte sæsonens sidste hjemmekamp med 0-5 mod Viettel fra femtepladsen.

Førstemålmand Xuan Hoang er stadig ude med skade, og reservem Thang Thang 15 mål ind i sine 7 starter sammenholdt med 24 mål mod Thanh Hoa i de øvrige 18 kampe i sæsonen, og den udenlandske topscorerduo med jamaicanske Gordon og brasilianske Luiz Antonio blev begge ofret efter 56 minutter af det seneste 0-5 nederlag til Viettel – givetvis for, at de er klar til pokalsemifinale blot fire dage efter kampen her mod Hong Linh.

Meget svært at se gæsterne komme motiverede til opgøret her og dermed flot betaling på 1-tallet.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Langskud – søndag d. 23. juni kl. 02:30

Kuopion Elo – OTP: OTP vinder til odds 5,50 ved bet365*
Finland, Kakkonen Gruppe C

Alt, alt for højt odds på OTP i Kakkonen-rækkens Gruppe C i Finland, hvor tre tophold er et niveau over de andre, men hvor de øvrige hold er langt tættere på hinanden.

GBK, JBK og SJKs ligareserver snitter alltsammen godt over to point pr. kamp, mens rækkens øvrige hold alle ligger på 1,5 point eller derunder.

OTP indtager sidstepladsen i rækken med 4 point for 10 kampe, men kampprogrammet har også været hårdt ved holdet fra Ouliu, som har mødt føromtalte tophold fire gange med en målscore på 3-14. De øvrige seks kampe er endt med en målscore på 4-7 og fire point tilkæmpet, og så er modstanderne fra Kuopion Elo altså heller ikke bedre.

Søndagens værter vandt det omvendte opgør med 2-1 i en kamp hvor OTP var foran 1-0 undervejs og sejrsmålet kom tre minutter før tid, men siden har formen været noget svingende, og det er bla. endt med nederlag på 1-2 til JS Hercules på eget græs – et hold, som OTP slog med samme cifre på udebane så sent som i forrige runde.

Tilmed mangler hjemmeholdet vigtige Jarkko Korhonen med karantæne, så her skal prisen på udesejr være noget til den voldsomme side selvom værterne naturligvis er favoritter.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar