18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Weekend spiltips til 22. – 23. juni 2024

Midt i EM-feberen er der også plads til mindre profilerede fodboldfiduser. Leanders Weekend-Luringer er på banen i Brasilien, USA og Norge.


Foto: PA Images / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 22. juni kl. 22:00

Operario – Botafogo SP: Under 2,5 mål til odds 1,44 ved bet365*
Brasilien, Serie B

To formstærke hold mødes i Brasiliens næstbedste række, hvor Operario har spillet sig helt til tops med fire sejre i træk – alle på cifrene 1-0. Holdet er bomstærke defensivt og får nu besøg af Botafogo fra Sao Paulo, som efter en sløv sæsonstart også er kommet i omdrejninger.

Gæsterne vandt ikke de første syv kampe i sæsonen, men nu er bøtten vendt med tre sejre i træk på 2-1, 1-0 og 2-0, ligesom man også leverede en stor præstation i pokalturneringen mod mægtige Palmeiras fra toppen af Serie A, hvor man over to kampe blot tabte med 1-2 til overmagten.

Botafogo bør komme til Ponta Grossa for at få et enkelt point med hjem, og uanset hvad er det svært at se kampen mellem to stærke, defensive hold stikke af med mindst tre mål undervejs.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – søndag d. 23. juni kl. 17:00

Stabæk – Levanger: Over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 1,72 ved bet365*
Norge, OBOS Ligaen

I sidste weekend var der jackpot ved at følge forslaget på, at Start mod Stabæk skulle ende med mindst tre mål og begge hold på tavlen. Start vandt med hæsblæsende 4-3, og om Stabæk skrev vi i disse spalter:

Gæsterne fra Stabæk har smidt alle hæmninger under den tidligere landstræner Bob Bradley. Holdet rykkede ned fra Eliteserien i sidste sæson og har tænkt sig at vende tilbage med offensiv fodbold og maksimal risiko. Maj måneds syv kampe endte med cifrene 4-3, 5-0, 5-1, 3-3, 2-2, 0-3 og 4-5, mens juni er begyndt med 3-2 og 4-2 sejre over Sogndal og Mjøndalen.

Nu kan altså tilføjes 3-4 mod Start, og nu venter en hjemmekamp mod Levanger, som kommer med selvtillid efter en knusende 4-0 sejr mod bundholdet Aalesund. Levanger råder over ligatopscorer Sanel Bojadzic, som har mægtige 13 scoringer i 12 kampe og som kun er gået målløs ud af to kampe i sæsonen.

Udover Clean Sheetet senest mod rækkens dårligste hold, har Levanger dog ikke holdt nullet de seneste fem kampe, hvor begge hold også er kommet på tavlen, så endnu engang virker det fint at få 1,72 på, at vi får mindst tre scoringer og fuldtræffere fra begge hold.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Langskud – søndag d. 23. juni kl. 02:30

St. Louis – Atlanta: Under 1,5 mål til odds 5,25 ved bet365*
USA, Major League Soccer

Markedet forventer sig en målrig affære i St. Louis lørdag aften lokal tid, men det er slet ikke så sikkert endda.

For det første ventes der 35 grader ved kickoff i St. Louis Missouri lørdag 19:30, hvor myndighederne det meste af ugen har advaret om ekstraordinært høje temperaturer. Det bør lægge en naturlig dæmper på tempoet i kampen.

Derudover kommer hjemmeholdet til kampen i undervældende form med syv kampe i træk uden sejr, hvor St. Louis blot har scoret fem mål i processen, to af dem endda selvmål fra modstanderne. Derudover var vicetopscorer Celio Pompeu skadet i seneste nederlag mod Colorado Rapids – Pompeu har tre mål og tre oplæg, og topsorer Joao Klauss er gået målløs ud af sine seneste syv opgør.

Gæsterne fra Atlanta kommer i bedre form end St. Louis, men er ramt af grelle, offensive afbud til kampen lørdag aften. Topscorerduoen Thiago Almada og Giorgios Giakoumakis med fem mål hver er hhv. er karantæneramt efter sæsonens femte gule kort og skadet, og mens vicetopscorer Saba Lobjanidze er til EM med Georgien – han har stået for fire mål i sæsonen, og dermed mangler Atlanta altså 14 af deres 25 mål scoret i sæsonen.

Meget, meget fristende 5,25 på maksimalt et mål i kampen – de mere defensivt anlagt går naturligvis efter enten under 2,5 eller under 3,5 mål.

Spil Leanders Langskud til odds 5,25* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar