18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Weekend-spiltips til 11. – 12. maj

Leanders Luringer er på den store weekend-rundtur til Tyskland, Portugal og Saudi Arabien, bla. med et frækt langskud til odds 5.


Foto: Soccer Images / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 11. maj kl. 17:00

Al Hilal – Al Hazm: Over 3,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
Saudi Arabien, Pro League

Al Hilal skal blot bruge et enkelt point for at blive suveræne, saudiarabiske mestre, men alt tyder på et festfyrværkeri af en kamp mod bundproppen Al Hazm.

Gæsterne har holdt åbent hus i samtlige kampe mod de fem klare tophold i den saudiske Pro League i form af Al Hilal, Al Nassr, AL Ahli, Al Tawoon og Al Attihad, som alle snitter over 1,67 point i sæsonen. Hazm har to uafgjorte med 2-2 og 4-4 mod Al Ittihad og Al Nassr, mens nederlagene har været ordentlige øretæver på 0-9 (!) i hjemmekampen mod Al Hilal, 1-5 mod Al Nassr, 0-4 mod Al Ahli og Al Taawoun samt 2-3 mod Al Ittihad, 1-3 mod Al Ahli og 1-3 mod Al Taawoun.

Med andre ord er samtlige ni kampe gået over 3,5 mål, og Hazm er voldsomt presset i bunden med mindst 10 point til redning alt efter resultatet af et par af de andre indbyrdes opgør.

Selvom Al Hilal kan nøjes med et enkelt point, har holdet været knusende suveræne på Prince Faisal bin Fahd Stadium, hvor man er oppe på 20 sejre i træk og mindst to scoringer i de seneste 18 af slagsen.

Topscorer Aleksandar Mitrovic er ni mål efter Cristiano Ronaldo og tror næppe på, at de kan hentes, men under alle omstændigheder er det svært ikke at se en Vilde Vesten-kamp for sig med mindst fire scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 12. maj kl. 16:30

Verl – Preussen Münster: Münster til odds 1,98 ved bet365*
Tyskland, 3. Liga

Stor motivationsforskel i sidste runde af den tyske 3. Liga, hvor værterne fra Verl reddede sig sidste weekend med en flot sejr over Dynamo Dresden. Med det kan Verl nu fokusere fuldt ud på sæsonens sidste kamp; Regional-Pokalfinalen mod Arminia Bielefeld – Verls første mulighed for at vinde turneringen for første gang i 17 år.

Det bør i sagens natur medføre, at cheftræner Alexander Ende roterer pænt i en trup, hvor syv mand har spillet mindst 33 af sæsonens 36 kampe indtil videre.

I den anden ende af tabellen spiller Münster for både oprykning og personlig hæder til klubbens topscorerduo. Münster har udnyttet et kollaps fra Jahn Regensburg til at hente otte point på Jahn de sidste tre runder, og nu fører man med to point og en klart bedre målscore ned til det formsvage tophold.

11 mål i de sidste tre kampe har været facit for Münster, hvor Joel Grodowski og Malik Batmaz har stået bag fire af scoringerne. Begge spillere er noteret for 17 scoringer i sæsonen – én færre end ligatopscorer Jannik Mause fra Ingolstadt, som dog er ude resten af sæsonen med en skade i hofteregionen. De to spillere stod også for alle tre mål, da Preussen vandt det omvendte opgør i december med 3-1.

På den baggrund skal der være fremragende værdi i næsten dobbelt op på udesejren her.

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – lørdag d. 11. maj kl. 19:00

Estoril – Sporting: Uafgjort til odds 5,00 ved bet365*
Portugal, Primeira Liga

Sporting sikrede mesterskabet sidste lørdag, da man besejrede Portimonense med 3-0, men selvom tømmermændene bør have fortaget sig, er det næppe en flok topmotiverede spillere, som tager turen til Estoril for at møde hjemmeholdet i sæsonens tredjesidste kamp.

Sporting har nemlig en pokalfinale tilbage om to uger mod rivalerne fra FC Porto, og den kamp bør have al fokus fra træner Ruben Amorim og truppen.

Det efterlader et meget spændende kryds i kampen, for Estoril redder sig en ny sæson med et enkelt point mod Sporting på lørdag, og hjemme på lille, intime Estadio Antonio Coimbra de Mota har man gjort livet surt for FC Porto med en 1-0 sejr, ligesom andre tophold fra Braga og Benfica kun har vundet knebne 1-0 sejre.

Under disse omstændigheder er det voldsomt spændende at få fem gange indsatsen på en pointdeling som begge hold lever fint med.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar