18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Vild stemning i vente i Everton – Manchester United

Leanders Weekend Luringer bringer os til Premier League, den græske Super League og sidste runde i den brasilianske Serie B.

Foto: IMAGO / News Images, Craig Thomas

Leanders Lette – lørdag d. 25. november kl. 21:00

Tombense – Mirassol: Over 0,5 mål i 1. HALVLEG til odds 1,50 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Sidste spillerunde i den brasilianske Serie B, hvor det er uafgjort forbudt i opgøret mellem Tombense og Mirassol.

Hjemmeholdet er to point under stregen og kan ikke bruge noget som helst andet end en sejr, hvis man skal undgå en degradering til Serie C i næste sæson. Missionen kompliceres yderligere af, at de to faste midtstoppere Wesley og Augusto begge ragede karantænegivende advarsler til sig i det seneste nederlag til CRB og svækker en defensiv, som i forvejen har lukket næstflest mål ind af alle 20 hold i rækken.’

Mirassol kan også kun bruge tre point i jagten på oprykning og er samtidig afhængige af, at mindst tre af fire hold over dem kikser. Det er dog ikke helt umuligt, og uanset hvad skal holdet frem fra første fløjt i kampen. Det er et irriterende tab, at topscorer Ze Roberto hev en karantæne i seneste 4-1 sejr over Atletico GO, men det defensive midtbaneanker Moura er også ude med karantæne til at udligne i form af en defensiv svækkelse.

2-0 til Mirassol i det omvendte opgør, hvor begge scoringer faldt i første halvleg – det er svært at forestille sig nogen stille åbning på en kamp begge hold skal vinde lørdag aften dansk tid.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Listige – søndag d. 26. november kl. 17:30

Everton – Manchester U: Over 5,5 kort til odds 2,10 ved bet365*
England, Premier League

Everton er blevet ramt af en kontroversiel 10 points fratrækning pga økonomisk rod, og det meste af fodboldverdenen inkl. Everton selv er af den overbevisning, at straffen er grundlæggende uretfærdig.

Regn trygt med, at stemningen på Goodison Park søndag eftermiddag derfor er endnu mere anspændt end vanligt, og et møde med storforbrugende Manchester United er næppe med til at gøre andet end at smide yderligere benzin på bålet.

John Brooks dømmer opgøret på Goodison – en rutineret dommer, som startede sin karriere som linjedommer, men i en sen alder besluttede sig for at gå hoveddommer-vejen. Udpræget “Firmaets Mand”, som gør hvad dommerchef Webb gerne vil have, inklusive at give de kort, som skal gives. Det har resulteret i 47 kort i Brooks’ første otte kampe i sæsonen, bla. syv gule da han dømte Manchester United ude mod Fulham så sent som for tre uger siden.

Manchester United kan heller ikke sige sig fri for at komme til Goodison i presset tilstand efter syv sejre og fem nederlag og en målscore på -3 for de første 12 kampe, så alt i alt bør stemningen være presset fra første fløjt.

Ikke lang vej til seks kort her – gul/rødt tæller for tre og direkte rødt tæller for to.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – søndag d. 26. november kl. 16:00

PAS Giannina – AEK: AEK vinder og under 2,5 mål til odds 3,60 ved bet365*
Grækenland, Super League

AEK havde et tocifret antal spillere af sted på landsholdssamling, så der er ikke lagt op til, at holdet bare søndersmadrer bundholdet PAS Giannina søndag eftermiddag.

Især ikke fordi hovedstadsklubben står foran voldsomt vigtig kamp hjemme mod Brighton i Europa League torsdag aften, hvor en sejr er påkrævet for at gå forbi englænderne på gruppens andenplads.

Giannina ligger tredjesidst i rækken med syv point for 11 kampe. Man har haft det tungt mod de øvrige tophold på hjemmebane, hvor man har tabt 0-3 til Olympiakos, 1-3 til PAOK og 0-1 til Panathinaikos. 0-3 målet mod Olympiakos blev dog indkasseret i 91. minut, og i sidste sæson sejrede AEK med 2-0 hjemme både i pokalen og i ligaen, mens Giannina højest overraskende vandt med 2-1 på eget græs 3. januar i år.

AEK fremstår dog voldsomt stærke defensivt i denne sæson med kun ni mål mod sig i 11 opgør, så her går vi med cruise control sejr på enten 1-0 eller 2-0 til forhåndsfavoritterne.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar