18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Velbetalt Derby-kort, OBrejsning og tunge FCN-ben

Benjamin Leander sætter fokus på en intens niende Superliga-runde med spiltips til Brøndby-FCK, FCM-OB og FCN-Hvidovre

OB-fanen er ikke knækket endnu!

Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – mandag d. 25. september kl. 19:00

FC Nordsjælland – Hvidovre: Under 3,5 mål til odds 1,73 ved bet365*
Superligaen, 9. spillerunde

FC Nordsjælland kommer på lidt af en opgave i Tyrkiet torsdag aften, når Fenerbahce venter i heksekedlen i Istanbul, og det er ingenlunde ligetil, at Johannes Hoff Thorups tropper kan balancere status som klare underdogs torsdag til at være den største forhåndsfavorit i Superligaen siden FCK mod Hobro i 2019, hvor Byens Hold også gav 1,20 for en hjemmesejr – nøjagtigt som tilfældet er mandag aften i Farum.

Hvidovre har ikke overgået ret mange eksperters forventninger eller mangel på samme. To point og tre scoringer på 12 timers fodbold er ikke decideret chokerende for en oprykker af HIFs kvalitet. De underliggende parametre afslører også, at Hvidovre blot har skabt fem store chancer hidtil, men til gengæld har man været forbløffende strukturerede defensivt og kun givet otte store chancer væk – færre end bla. FCN, Viborg og FC Midtjylland og lige så mange som guldfavoritterne fra FC København.

På kunstgræs i Silkeborg leverede Per Frandsens tropper en tilnærmelsesvis perfekt indsats, hvor en enlig Alexander Lind-scoring var eneste peak-moment i en jævnt chancefattig affære. Derfor bør opgaven på Right To Dream Park ikke være uoverskuelig for Hvidovre.

FCN har i sagens natur et voldsomt, offensivt produkt, men spørgsmålet er hvor meget fart, FCN har tilbage i tanken efter en hård kamp i Tyrkiet.

Gå derfor efter en målfattig affære i Farum – alternativt FCN-sejr og få mål, som giver marginalt bedre betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,73* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – søndag d. 24. september kl. 18:00

FC Midtjylland – OB: OB +0,5 (AH) til odds 2,38 ved bet365*
Superligaen, 9. spillerunde

De er sure i Ådalen for tiden. Sportschef Bjørn Wesstrøm kan ikke garantere for Andreas Alms jobsikkerhed, sponsorer raser på X-tidligere-kendt-som-Twitter, og fansene rasede senest efter 0-3 mod Silkeborg.

Kan man virkelig anbefale spil på Striwerne under de omstændigheder? Naturligvis.

De underliggende tal for sæsonen viser bla. at OB giver suveræne færrest store chancer væk af alle Superliga-hold med kun fire chancer på mindst 0,30 Expected Goals tilladt mod Martin Hansen i målet. Modstanderne fra FCM ligger på det TREDOBBELTE antal.Ikke én gang har OBs modstandere skabt flere store chancer i Superliga-kampene end fynboerne, og det skal man nok vinde flere SL-kampe på end med modsat fortegn over tid.

FCM har på den anden led været frygteligt undervældende med et åbent forsvar og haltende indsatser i flere kampe. Kun Vejle har givet flere store chancer væk i sæsonen, mens også kun bundholdene fra Hvidovre, Vejle og Randers har skabt færre store chancer.

Ret skal være ret – FCM HAR været hårdt ramt af skader og europæiske kvalifikationskampe, men holdet fremstår stadigvæk meget langt fra et mandskab, der kan bære en soleklar favoritværdighed mod OB. Derfor ligner gæsterne det mest værdiholdige spil til runden.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – søndag d. 24. september kl. 14:00

Brøndby – FC København: Marko Divkovic (BIF) får kort til odds 5,00 ved bet365*
Superligaen, 9. spillerunde

Kroatiske Marko Divkovic er i den grad ikke en beskidt spiller, men odds 5,00 for kort til en wing back i et intenst derby må og skal bare være for højt.

Spillere som Elias Achouri (1,95), Daniel Wass (2,05), Lukas Lerager (2,10), Kevin Diks (2,62) og Kamil Grabara (3,20) er alle nede i et decideret kunstigt lavt odds, så Bet365 forventer en haglbyge af kort fra Morten Krogh, som da også havde syv gule kort, det ene af dem dobbelt til Sigurd Rosted, sidst han dømte derby i Brøndby for et år siden.

Divkovic er omskolet fra angriber til wing back med pæn succes, men kroaten har heller ikke været reelt presset endnu i sine starter mod Randers, Vejle og senest mod AGF, hvor århusianernes tidlige udvisning gav et markant anderledes kampbillede end ventet. Nu kommer han til at stå overfor Moi Elyounoussi eller Elias Achouri, og det i en helt anden position end de to derbies Divkovic tidligere har spillet fra start for Brøndby.

Klart godkendt betaling på Divkovic til at modtage sin femte Superliga-advarsel.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar