18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: UEL-finale, PL-Dart og Serie A-tips

Leanders Luringer er til Europa League-finale, dart-semifinale og Serie A-bold denne midtuge, hvor der jagtes mål og varme pile!


Foto: Action Plus Sports Images / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – torsdag d. 23. maj kl. 20:45

Cagliari – Fiorentina: Over 2,5 mål til odds 1,73 ved bet365*
Italien, Serie A

Fiorentina har helt sikkert et øje på Conference League-finalen i Athen, hvor Olympiakos venter allerede på onsdag, men “Viola” kan ikke tillade sig bare at ofre Serie A helt endnu, for man er faktisk fint med i kampen om at vippe Lazio af pinden på den Europa League-gruppespilsgivende syvendeplads.

Det kræver to sejre i de sidste to runder mod Cagliari og Atalanta på udebane, mens Lazio godt nok skal tabe weekendens hjemmekamp mod allerede nedrykkede Sassuolo.

Uanset hvad tegner der sig til en underholdende kamp mod Cagliari, som har spillet svært underholdende kampe mod Top8 i Serie A, som alle har vundet mindst 40% af deres kampe.

I 15 indbyrdes opgør har Cagliari vundet to, spillet to uafgjorte og tabt 11, men undtagen i sæsonens første hjemmekamp mod de senere suveræne mestre fra Inter, er man kommet på tavlen mod alle de øvrige tophold fra Milan, Juventus, Bologna, Atalanta, Roma og Lazio i kampe, som er endt med de vilkårlige cifre 2-1, 2-1, 2-2, 1-3, 1-4, 1-3 og så 0-2 mod Inter.

Sicilianerne spiller kun for æren, efter at have reddet sig sidste weekend, men vil givetvis spille friskt og åbent til i sæsonens sidste hjemmekamp.

På den baggrund er 1,73 for mindst tre fuldtræffere i kampen klart godtaget.

Spil Leanders Lette til odds 1,73* (spilbar til X,XX)

Leanders Listige – torsdag d. 23. maj kl. 21:15

Luke Humphries – Michael van Gerwen: Højeste checkout i kampen OVER 130,5 til odds 1,83 ved bet365*
Premier League Dart, semifinale

Premier League Final 4 i The O2 i London, hvor der spilles først til 10 legs (runder). Verdensmesteren Luke Humphries møder den detronierede verdensetter Michael van Gerwen for ottende gang i 2024, og Humphries er klar favorit med seks sejre i de første indbyrdes opgør inkl. seks sejre på stribe.

Dart handler meget om matchups, og van Gerwen har vist sig at være et rigtig godt matchup for Humphries, som i sine sejre over MvG har snittet 104, 101, 100, 100 og 113 (!) de sidste fem gange, hvor “Cool Hand Luke” også har mestret de store checkouts. 142, 157, 149 og 170 har der været lukninger på undervejs, ligesom van Gerwen i et knebent 5-6 nederlag lukkede en nydelig 132’er på Bull-Bull-dobbelt 16.

Det har tilmed været i kampe på mellem 9 og 11 legs, hvor bookmakerne denne gang regner med 15-16-17 legs i semifinalen.

Flot værdi på, at vi får en høj 3-dart-combination-checkout på mindst 131.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – onsdag d. 22. maj kl. 21:00

Atalanta – Leverkusen: Amine Adli (LEV) scorer til odds 4,00 ved bet365*
Europa League, Finale. Spilles i Dublin.

Leverkusen har to kampe tilbage i sæsonen og jagter fortsat status som ubesejret. 34 Bundesliga-kampe, fem pokalkampe og 12 Europa League-kampe har givet fuldkommen afsindige 42 sejre og ni uafgjorte – en skærende kontrast til Atalanta, som for 53 kampe kan mønstre 30 sejre, 10 uafgjorte og 13 nederlag.

Derfor er det kun fair, at Leverkusen er gjort til forholdsvis klare favoritter i finalen i Dublin, hvor italienerne tilmed er svækkede af grimme, defensive fravær i Marten de Roon og Sead Kolasinac, som begge er skadede.

Det åbner for et naturligt spil på en Leverkusen-målscorer, og her virker det voldsomt med FIRE gange indsatsen på marokkanske Amine Adli, som af fodboldmediet Kicker tippes til at starte i front i en 3-5-2 formation. Nordafrikaneren har scoret to gange i sine fire sidste Bundesliga-optrædener og er gået regulært afslutningsamok i april og maj med 19 afslutninger i 7 starter.

På trods af udskiftningsfare omkring 60-70. minut, skal odds 4 stadig være for højt på Leverkusens nummer 21 her.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar