18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Tungt tyrkisk togt i vente for FCK og FCN

Både FCK og FC Nordsjælland har tyrkisk modstand i første runde af deres europæiske gruppespil. Leanders Luringer skyder med skarpt i disse spalter, og så får Rigsfællesskabs-vennerne fra KI Klaksvik lov til at være med i sidste kamp i midtugens europæiske luringer.

FCN og FCK i knæ. Et scenarie, som meget vel også kan ske i Tyrkiet onsdag og torsdag. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix

Leanders Lette – onsdag d. 20. september kl. 18:45

Galatasaray – FC København: Galatasaray til odds 1,55 ved Betsson*
Champions League, Gruppe A

Med klaphatten taget af er det svært ikke at anerkende Galatasarays favoritværdighed i Istanbul mod FC København, og spørgsmålet er i virkeligheden, om bookmakerne ikke undervurderer tyrkerne en smule.

Galatasaray kommer fra det mest suveræne mesterskab i 21 år, efter holdet vandt Super Lig med voldsomme 2,44 point i snit i sidste sæson. Holdet har oprustet for over 300 millioner kroner alene i 2023, og i det regnestykke indgår spillere som Hakim Ziyech, Wilfried Zaha og Angelino IKKE – alle tre spillere er kommet til på hhv. lejeaftale og frie transfers.

I weekenden kom Galatasaray med navne som Mertens, Icardi, Lucas Torreira og Karim Demirbay i de to forreste kæder, og det er alt andet lige en noget anden hylde end hvad FCK kan præstere selv med et meget stærkt Superliga-hold.

Selvom norske Molde, som er et niveau under FC København, leverede fin fight mod Galatasaray over 180 minutter i CL-kvalifikationen, er tyrkerne voldsomt imponerende rent styrkeforholdsmæssigt, og FC København kommer på en markant sværere opgave her end for en måned siden i Tjekkiet, hvor Sparta Prag var det bedste hold over 120 minutter, men hvor Kamil Grabara på stregen leverede den ene pragtredning efter den anden.

Det kan han også gøre onsdag i Istanbul, men FCK skal finde en af de helt store indsatser frem for at få point i gruppens nøglekamp mod tyrkerne.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – torsdag d. 21. september kl. 21:00

Slovan Bratislava – KI Klaksvik: Klaksvik +1 (EH) til odds 2,20 ved Betsson*
Conference League, Gruppe A

Der står skrevet BANANSKRÆL udover hele opgøret her for Slovan Bratislavas vedkommende, for de slovakiske mestre kan nærmest kun skuffe mod de europæiske gruppespilsdebutanter fra KI Klaksvik, som på deres hidtidige færd har sendt Ferencvaros og Häcken ud med brave indsatser efterfølgende mod Sheriff Tiraspol og Molde.

Slovan Bratislava startede ligesom Klaksvik i CL-kvalifikationen, men har lidt markant mere ydmygende nederlag i årets europæiske kampe, bla. med 3-7 mod Aris fra Cypern og 2-5 mod Maccabi Haifa fra Israel, ligesom de sammenlagte sejre på 3-2 mod bosniske Zrinjski og 3-1 mod Swift Hesperange fra Luxembourg næppe ryster færingene. I den hjemlige liga har det europæiske fokus også kostet for Slovan, som har middelmådige otte point for fem kampe og så sent som i weekenden tabte 1-3 til Dunajska Streda.

Slovan har været et defensivt mareridt i denne sæson med nul Clean Sheets i seks kampe, og holdet fremstår pænt ordinært med fire spillere på mindst 35 år blandt profilerne i form af målmand Milan Borjan, den georgiske duo med Jaba Kankava og Guram Kasha samt slovakiske Juraj Kucka. Her bør færingene i den grad kunne være med fysisk.

Klaksvik scorede tre mål i Ungarn mod Ferencvaros, to mod Häcken i Göteborg og et enkelt mod Sheriff Tiraspol i Transnistrien. Spillestilen er soleklar under Magne Hoseth som træner, og som kollektiv bør man have rigeligt med kvalitet til at tage point fra et Slovan-mandskab, der har mistet en god håndfuld af de profiler, som spillede dem videre fra Conference League-gruppespillet sidste sæson.

Gå efter færøsk point som lyspunktet for Rigsfællesskabet denne midtuge.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Spil Leanders Luringer hos Betsson

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – torsdag d. 21. september kl. 18:45

Fenerbahce – FC Nordsjælland: Fenerbahce vinder og begge hold scorer til odds 3,40 ved Betsson*
Conference League, Gruppe H

Ligesom bysbørnene fra Galatasaray har Fenerbahce oprustet massivt i 2023 og købt spillere ind for noget, der minder om en halv milliard kroner. I det regnestykke indgår de gratis Edin Dzeko og Dusan Tadic endda ikke, ligesom Rangers’ Ryan Kent heller ikke gør det. Manchester Uniteds Fred og Sebastian Szymanski fra Feyenoord gør det til gengæld, og de to har været med til at spille Fenerbahce helt til tops i Super Lig med maksimumpoint efter fire spillerunder.

I alle turneringer denne sæson har Fenerbahce 10 sejre i 10 forsøg og en målscore på 29-5 – godt nok mod mellemfornøjet modstand undervejs i form af Zimbru fra Moldova og slovenske Maribor, men stadig en indikator på et hold med voldsomme, offensive kapaciteter.

Defensivt sled Fenerbahce til gengæld mere i sidste sæson, hvor man lukkede 1,2 mål ind pr. kamp. Her har man også forstærket sig på flere positioner, men så sent som i weekenden scorede Antalyaspor to gange indenfor halvanden halvleg, og FCN kommer ligeledes med en flot sæson indtil nu.

Holdet er naturligvis stærkest på kunstgræsset i Farum, men bør komme til Tyrkiet med tro på tingene og en game plan, hvor man kan straffe tyrkerne på hurtigt omstillingsspil med Ibrahim Osman og Andreas Schjelderup i hovedrollerne og Marcus Ingvartsen som kompetent spydspids.

Voldsomme 3,40 på Fenerbahce-sejr og scoring fra begge hold.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betsson.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar