18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Tre-dobbelt omgang spiltips til FCK – Man City

Leanders Luringer sætter fokus på FCKs længeventede CL-knockoutkamp mod turneringsfavoritterne fra Manchester City med hele tre spiltips til opgøret.

Foto: IMAGO / Pro Sports Images, Ian Stephen

Leanders Lette – tirsdag d. 13. februar kl. 21:00

FC København – Manchester City: Manchester City vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,00 ved bet365*
Champions League, 1/8-finaler (1. kamp)

City slog Young Boys og Crvena Zvezda med hhv. 3-1 og 3-2 i gruppespillet; to mandskaber, der bør ligge omtrent på niveau med FC København.

I Parken er der ingen hold, der har haft en nem kamp som europæisk, gæstende mandskab siden PSV sejrede med 4-0 i foråret 2022. Efterfølgende har Dortmund, Sevilla, Manchester City, Manchester United og Galatasaray enten tabt eller smidt point, mens kun Bayern München har taget stikket hjem med knebne 2-1, endda i en kamp, hvor keeper Sven Ulreich måtte op med en kæmpe redning i overtiden for at forhindre udligning til 2-2.

City lever givetvis fint med kneben sejr, for så at kunne sætte skabet på plads i returopgøret på Etihad, så det giver god mening at spille sejr på enten 1 eller 2 overskydne mål. Der er odds 4 på både handicap -1 X og handicap -2 X, som effektivt giver indsatsen 2,00 gange igen.

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,80)

Leanders Listige – tirsdag d. 13. februar kl. 21:00

FC København – Manchester City: Begge hold scorer til odds 2,05 ved bet365*
Champions League, 1/8-finaler (1. kamp)

FCK er gået uimponeret til værks i Champions League denne sæson, hvor kun et bittert 0-1 nederlag på Old Trafford med brændt straffespark i overtiden samt 0-0 mod mægtige Bayern på udebane var uden Jacob Neestrups tropper på måltavlen.

Nok spillede FCK og City 0-0 i Parken for 16 måneder siden, men det var under specielle omstændigheder med rødt kort til gæsternes Sergio Gomez efter 29 minutters spil og i øvrigt kun fire kampe inde i Neestrups regime som FCK-træner, hvor det offensive spil langt fra sad i skabet. Det må det siges at gøre nu, og selvom Lukas Lerager scorede i alle tre gruppespilskamp og nu afsoner karantæne til opgøret her grundet udvisning mod Galatasaray, bør FCK komme til chancer alligevel.

City har givetvis et halvt øje på kommende hjemmebaneopgaver mod Chelsea og Brentford indenfor den næste uge, og på fremmed græs har man kun holdt nullet sølle tre gange i 17 udekampe denne sæson.

Fin logik i, at begge hold får scoret tirsdag aften. Er man rigtig fræk går man efter skyhøje 8,00 på FCKs Mohamed Elyounoussi til at score. Nordmanden har flest afslutninger af alle FCKere i CL-gruppespillet hidtil og scorede også både mod Galatasaray og Manchester United i gruppespillet.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – tirsdag d. 13. februar kl. 21:00

FC København – Manchester City: Phil Foden (MCI) scorer til odds 2,75 ved bet365*
Champions League, 1/8-finaler (1. kamp)

Phil Foden har været varm for Manchester City de sidste to måneder, hvor den engelske offensivspiller tilsyneladende har fået at vide, at han sagtens kan afslutte noget mere.

Siden finalen ved VM for klubhold har Foden i ni kampe afsluttet afsindige 41 gange – et gennemsnit på over 4,5 gange pr. kamp – en voldsom stigning taget i betragtning, at Foden mellem 19. september og 19. december afsluttede 40 gange i 19 kampe.

Nok noterede Foden sig kun for 0,16 Expected Goals på fire gange langskud i weekenden mod Everton, men mod Brentford i midtugen scorede Foden hattrick med tre afslutninger centralt for mål i straffesparksfeltet.

Selvom tilbagevendte Erling Haaland naturligvis er favorit til at score, bør der være klart bedre spilværdi i at gå efter Foden-scoring til 2,75 i stedet for fedtede 1,61 på scoring fra den norske bomber.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar