18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Sydamerikansk sambafidus åbner midtugen

Leanders Luringer er kloden rundt denne midtuge med start i Indien, mellemlanding i England og FA Cuppen og slutdestination i Peru til Copa Libertadores!


Foto: IMAGO / Prime Media Images, David Horn

Leanders Lette – tirsdag d. 27. februar kl. 15:00

Hyderabad – Punjab: Punjab til odds 1,66 ved bet365*
Indien, Indian Super League

Hyderabad har kastet håndklædet i ringen i den indiske Super League. Fem stamspillere forlod klubben i de sidste dage af transfervinduet i januar, og efterfølgende har man tabt alle fem februarkampe med en samlet målscore på 1-10. Nok får man to spillere tilbage fra karantæne her, bla. den eneste tilbageværende udlænding i form af Joao Victor, men holdet er så langt under niveau for resten af ligaen og uden motivation i forhold til at nå top6, at man ikke skal regne med mange point de sidste seks spillerunder.

Punjab ligger næstsidst, men har kun seks point op til Jamshedpur på den slutspilsgivende sjetteplads og har endda to kampe i hånden. Man vandt ikke en eneste af de første 10 runder, men har nu vundet tre af de sidste fem kampe, og seks af holdets syv nederlag er kommet mod nuværende hold i Top6.

Nok fik man kun 1-1 i det omvendte opgør mod Hyderabad efter en udligning fra gæsterne i 98. minut, men til den kamp stillede Hyderabad med seks udlændinge i truppen, hvoraf fem af dem nu er væk sammen med et par indiske forsvarsprofiler.

Logisk sejr til Punjab her til udmærket betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – onsdag d. 28. februar kl. 01:30

Sporting Cristal – Always Ready: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 2,07 ved bet365*
Copa Libertadores playoff, 2. kamp (Første kamp 1-6)

Always Ready sejrede brutalt stort i første opgør i 4.400 meters højde i Bolivia mod Sporting Cristal fra Peru. Dermed er der et bjerg af bestige for peruvianerne, som dog kommer ned i langt mere hjemmevante 140 meters højde, når man vender retur til hovedstaden Lima.

Holdet kan ikke gøre andet end at jagte et mirakuløst comeback fra første fløjt, og det bør udmønte sig i en voldsomt underholdende affære. I forvejen har Sporting Cristals 2024 kampe ikke just været kedelige at bevidne med følgende resultater:

4-0, 1-6, 4-1, 2-2, 3-1 og 6-2.

Always Ready har som mange andre bolivianske mandskaber sine klare forcer på eget græs, mens kampene på udebane på udlandsk jord har væsentlig mindre gode resultater. De sidste tre år har man tabt 0-3 til Magallanes fra Venezuela, 0-3 til Deportivo Cali, 0-2 til Boca Juniors, 2-7 til Deportivo Tachira og så sensationelle 0-0 mod Internacional og 1-1 mod Corinthians.

Selv i Bolivia er man skudt kørende med 12 kampe i træk i alle turneringer uden sejr, så det giver mening, at Sporting Cristal er 1,20 favoritter.

Kampen risikerer dog at gå død, hvis Always Ready kommer tidligt på tavlen, men det bør være et fremragende spil at gå efter mindst to scoringer i 1. halvleg. Sporting Cristal har kun én option; at hamre derud af fra første fløjt, og samtlige af holdets seks kampe i sæsonen har været med mindst to fuldtræffere i første halvleg. Peruvianerne er tilmed svækket af karantæner til de to faste midtstoppere Ignacio og Diaz, der begge blev udvist i Bolivia, hvilket kun skal tale for et målrigt spil.

Spil Leanders Listige til odds 2,07* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – tirsdag d. 27. februar kl. 21:00

Luton – Manchester City: Carlton Morris (LUT) scorer til odds 4,00 ved bet365*
England, FA Cup

Manchester City står foran en række vigtige kampe i Premier League, hvor der er Manchester-derby mod efterhånden-lillebror United samt to krævende udekampe mod Liverpool og Brighton. Kampprogrammet har været brutalt for Pep Guardiolas tropper med fem kampe siden 10. februar, og de lyseblå har ikke kunne rotere meget i perioden.

Derfor må det være tid til, at Guardiola ryster posen i FA Cup-kampen mod Luton og giver spilletid til et mere spraglet hold og hviletid til hyppigt benyttede profiler som Kyle Walker, Rodri, Ruben Dias mfl.

Det bør åbne for den mulighed, at Luton kommer på tavlen. Oprykkerne har spillet friskt til i 2024 og scoret i ni ud af 10 kampe, hvor især Carlton Morris har været varm med tre mål i de sidste fire kampe, heraf to på straffespark.

Luton kommer med seks dages hvile sammenholdt med Citys blot tre, og fire gange indsatsen på hjemmeholdets varme spydspids fortjener et skud mod et City-mandskab, som næppe er ret sammenspillede.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til X,XX)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar