18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Spiltips til en sand gyserrunde i Superligaen

Leanders Luringer har tips klar til 28. Superliga-runde, hvor spændingen i både toppen og bunden af rækken er voldsom.


Foto: Ritzau / Alamy

Leanders Lette – mandag d. 6. maj kl. 19:00

Vejle – OB: Under 2,5 mål til odds 1,66 ved bet365*
Superligaen, 28. spillerunde

Lyngby – Vejle var en gedigen under-kamp i sidste spillerunde, og det er svært at forestille sig Vejle – OB spille ud på en anden måde uanset hvordan den tredje nedrykningskandidat fra Lyngby klarer sig mod Randers.

Vejle mangler kroatiske Denis Kolinger i midterforsvaret ved siden af makker Raul Albentosa, og selvom det er en svækkelse bør også få Vejle til at gå mere forsigtigt til værks.

Begge hold har formentlig respekt for modstandernes kompetencer i kontraspillet, hvor hurtige typer som Juwara, Onugkha, Deedson, Nouck og Fenger kan gøre ondt på modparten.

Derfor tyder alt på en lukket kamp, hvor begge hold lukker forholdsvis hurtigt ned for mængden af offensive trusler, og der skal meget til før vi får tre eller flere scoringer i Nørreskoven mandag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 5. maj kl. 14:00

Silkeborg – FC København: FCK -1,5 (AH) til odds 2,50 ved bet365*
Superligaen, 28. spillerunde

Det kan virke voldsomt at spille FCK i Silkeborg under en uge efter Silkeborgs knusende 3-0 sejr over FCM. Flere ting skal dog medregnes her:

  • FCK gav odds 1,75 for at vinde forårspremieren i Silkeborg, hvor værterne stadig var motiverede og ikke havde pokalfinalen at tænke på. FCK vandt overlegent med 3-0.
  • FCK har vundet 3-0, 3-0 og 2-1 (pokal) i Silkeborg under Jacob Neestrup
  • Pokalfinalen er fire dage væk for Silkeborg, og ingen spillere vil blive risikeret, hvis de føler det mindste.
  • FCK har incitament for at angribe videre selv ved 1-0 for at indhente målscore på Brøndby. FCK er tre mål dårligere end Brøndby inden 28. rundes start.

På den baggrund kan der stadig godt klemmes en snert af værdi ud af de nuværende odds for FCK-sejr på to mål eller mere.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,37)

Leanders Langskud – søndag d. 5. maj kl. 14:00

Lyngby – Randers: Randers vinder og holder nullet til odds 3,50 ved bet365*
Superligaen, 28. spillerunde

Intet hold har været så tandløst som Lyngby i 2024 hvad angår store chancer skabt. De kongeblå har skabt EN afslutning på over 0,30 Expected Goals (efter en dødbold mod Viborg), og selvom man scorede to gange mod Randers i 2-6 miseren tidligere i slutspillet, har Lyngbyerne generelt slidt med at finde den offensive form.

Randers ligner nedrykningsspillets bedste hold og fik senest gang i keeper Patrik Carlgren, som stod en stor kamp mod Viborg og fik det første Clean Sheet siden netop 1-0 mod Lyngby helt tilbage i runde 19. Randrusianerne har til sammenligning med Lyngby skabt ATTEN store chancer i 2024 mod Lyngbys ene.

Pæn betaling på, at Randers vinder igen og at det sker uden scoring fra Lyngby.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar