18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Spiltips til en lusket 29. Superligarunde

Superligaen går ind i sin afgørende fase, og Benjamin Leander har blandt andet fundet en oplagt synder i guldbraget mellem BIF og FCK.


Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – søndag d. 12. maj kl. 14:00

Randers – Hvidovre: Over 2,5 mål til odds 1,57 ved bet365*
Superligaen, 29. runde

Med OB-sejr over Lyngby eller Vejle-sejr over Viborg er Hvidovre ude af Superligaen med alt andet end sejr i Randers, og. det bør i sagens natur give mulighed for en særdeles åben kamp på Cepheus Park i det kronjyske.

Randers er også på jagt efter oprejsning efter tre kampe i træk uden sejr og et slattent 1-2 nederlag i Lyngby senest, som kostede karantæne til Mikkel Kallesøe efter et tåbeligt rødt kort i 1. halvleg.

De foregående tre indbyrdes opgør i sæsonen er endt med to gange 3-1 til Randers i Hvidovre, mens det endte 2-2 i det første indbyrdes opgør i juli måned.

Prisen er skruet godt ned på mindst tre scoringer, men der bør stadig være en fingerspids af værdi i det udfald.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 12. maj kl. 14:00

Viborg – Vejle: Vejle scorer IKKE til odds 2,62 ved bet365*
[Liga]

Vejle er over nedrykningsstregen for første gang i sæsonen, og det vil undre en del, hvis ikke Ivan Prelecs tropper kommer til Viborg med ambitionen om at få et enkelt point i den ene af to vanskelige udekampe mod domkirkebyen og Randers.

Man skal op mod et Viborg-hold, som har set kraftigt forbedrede ud især defensivt, hvor man blot har givet en enkelt stor chance væk i seks nedrykningskampe, og makkerskabet mellem Burgy og Zaletel virker til at være fundet tilbage til sikre standarder.

Viborgenserne skal naturligvis holde styr på en skarp German Onugkha, men VB-topscoreren er blevet holdt i forholdsvis kort snor i de tre forgangne, indbyrdes opgør, hvor Onugkha kun har haft en afslutning indenfor rammen, som gik ind i sæsonens første opgør, mens de to øvrige kampe med sammenlagt 90 minutters spilletid kastede to afslutninger af sig uden scoring.

Gå efter Clean Sheet til VFFs Nico Mantl i en kamp, der næppe går scoringsamok.

Spil Leanders Listige til odds 2,62* (spilbar til 2,55)

Leanders Langskud – søndag d. 12. maj kl. 16:00

Brøndby – FC København: Jordi Vanlerberghe (BIF) får kort til odds 4,50 ved bet365*
Superligaen, 29. runde

Belgiske Vanlerberghe var svineheldig med ikke at få gult kort i Parken i det omvendte opgør med fire begåede frispark, hvor to af dem alene kunne have kandideret til advarsel for at stoppe et lovende angreb.

Nu spiller Vanlerberghe så sit første derby på hjemmebane i en voldsom kulisse på Brøndby Stadion, og det vil undre en del, hvis ikke det kommer til at gøre lidt ved tændings- og spændingsniveauet hos Brøndby-forsvarsspilleren.

Vanlerberghe så gult så sent som i sidste runde ude mod FC Midtjylland, hvor han kom alt for sent i duel med hjemmeholdets Paulinho, og gæsternes Elias Achouri skal nok rigeligt få udfordret både Vanlerberghe og Klaiber.

Flot betaling at få halvvejs mod odds 5 på kort til belgieren, som ikke er i karantænefare til den vigtige hjemmekamp mod FCN i kommende runde.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar