18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Slatne Silkeborg slingrer videre i Superligaen

Superliga-luringerne tager søndagens tre første kampe under behandling. Benjamin Leander har tips klar til næstsidste grundspilsrunde.


Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Morten Kjær

Leanders Lette – søndag d. 10. marts kl. 14:00

Vejle – OB: Under 2,5 mål til odds 1,77 ved bet365*
Danmark, Superligaen 21. runde

Selvom Superligaen har været en målrig udgave i de første 120 kampe med et målgennemsnit på 2,75, så er der stadig oplagte matchups, hvor det er endog meget svært at se mål for sig.

Et af dem er utvivlsomt i Nørreskoven søndag eftermiddag, hvor en drabelig nedrykningsdyst mellem hjemmeholdet og OB finder sted. Med forventet nederlag til Lyngby i Parken, kan Vejle for første gang i sæsonen kigge op over nedrykningsstregen med mindst et point mod fynboerne.

Især defensivt har Vejle udviklet sig voldsomt med tanke på, at man i de første seks spillerunder tillod 11 store chancer mod sig, mens tallet er det samme for de sidste 14 spillerunder! I alt har man blot tilladt otte store chancer mod sig i ni kampe mod de øvrige bund6 mandskaber, men omvendt savner man fortsat kvalitet i offensiven, selvom man var dygtige mod Brøndby og faktisk vandt store-chancer-statistikken med 2-1 hvad angår afslutninger på mindst 0,30 xG.

Til kampen her er man svækket via karantæne til ledestjernen Raul Albentosa, men det kan også nemt medføre en mindre vovet offensiv tilgang til kampen, hvor det at undgå et nederlag kan være bedre end at gå efter at opnå en sejr.

OB’erne er voldsomt svækkede i front med karantænen til holdets topscorer Don Deedson. Selvom Bashkim Kadrii følger lige efter Deedson med syv mål mod haitianerens otte, mister OBerne både fart og uforudsigelighed i front med karantænen til deres nummer 30, som også scorede OBs enlige mål i 1-2 nederlaget i det omvendte opgør.

Uafgjort er næppe noget mareridtsresultat for nogle af holdene, så her åbner vi målfattigt.

Spil Leanders Lette til odds 1,77* (spilbar til 1,65)

Alexis Mac Alister. Odds og optakt til Fulham - Liverpool
Odds og optakt til Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC i Premier League lørdag den 20. april 2024 klokken 20:30.

Leanders Listige – søndag d. 10. marts kl. 16:00

FC København – Lyngby: FCK vinder og holder nullet til odds 2,10 ved bet365*
Danmark, Superligaen 21. runde

“This is f*cking Lyngby Boldklub. Let’s f*cking go!”

David Nielsen er tilbage i Lyngby som cheftræner, men på trods af stor karisma, kan Nielsen alene ikke lave mirakler på sine spilleres vegne. Det sås også i Grækenland, hvor Nielsen overtog bundholdet fra Kifisia og nok vandt sin første kamp med 4-2 over et andet bundhold fra Giannina, hvorefter man mødte topholdet fra PAOK i næste runde og brændte fuldstændig sammen med et 0-6 nederlag.

Udover to store skabte chancer i overtalsspil mod Brøndby, har Lyngby skabt NUL store chancer mellem runde 15 og runde 20 – endda mod modstand som Randers, Hvidovre, Silkeborg og Vejle. I Parken mangler man endda den offensive back Kolbeinn Finnsson med karantæne, så det er svært at se dem true FCKs mål for alvor.

FCKerne får fire dages hvile efter CL-exiten mod Manchester City og har fire af seks hjemmesejre i sæsonen med Clean Sheet. Meget fornemt med over dobbelt op i odds på, at man også slår Lyngby uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – søndag d. 10. marts kl. 14:00

Silkeborg – AGF: Patrick Mortensen (AGF) scorer i kampen til odds 3,25 ved bet365*
Danmark, Superligaen 21. runde

Silkeborg er gået fuldstændig i sort med fem nederlag i træk og en målscore på 2-14 i processen. Man lider voldsomt i forsvaret, hvor Tobias Salquist er solgt til USA og Alexander Busch fortsat er ukampdygtig, hvilket efterlader Kent Nielsen med den omskolede back Robin Østrøm sammen med 2. divisions-indkøbet Frederik Rieper og den svenske vinter-signing Pontus Rödin som eneste muligheder i midterforsvaret.

Kun Viborg, Lyngby og Hvidovre har givet flere store chancer væk end Silkeborg, som i otte kampe mod de øvrige top6-hold har tilladt 15 store chancer mod sig.

Selvom AGF slider med at skabe store chancer og heller ikke kom frem til nogen mod OB, har man stadig en af ligaens bedste frontløbere i Patrick Mortensen, som jagter sin 10. Superliga-scoring søndag eftermiddag på kunstgræsset i Silkeborg. Mortensen er sikker straffesparksskytte med 20 scoringer på 20 forsøg, ligesom han også har flest store chancer i åbent spil for AGF denne sæson med fire styk, hvoraf de to er blevet udnyttet.

AGFs 9’er har fire mål mod Silkeborg i de sidste syv Superliga-møder, og over tre gange pengene på en kasse søndag er velbetalt mod det slagne hjemmehold.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar