18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Skyhøjt langskud i tysk guldbrag

Benjamin Leander jagter odds 5,50 i guldbraget mellem Bayern og Leverkusen og besøger også England og fransk fodbold.

Foto: IMAGO / Jan Huebner

Leanders Lette – lørdag d. 10. februar kl. 16:00

Enfield – Kingstonian: Enfield til odds 1,44 ved bet365*
England, Isthmian Premier League

I den syvendebedste engelske række har Kingstonian det voldsomt hårdt i bunden af rækken. Holdet er sidst med 13 point for 26 kampe, og alle tre sejre er kommet på eget græs. De fire point man har fået på udebane er i tre ud af fire tilfælde hentet mod Haringey Borough, Concord Rangers og Margate, som alle ligger under nedrykningsstregen sammen med Kingstonian.

Mod de 11 hold i rækken, der snitter 1,50 point eller flere, har man 14 nederlag i 14 kampe og en målscore på 16-40. I midtugen blev ondt værre, da man trods en fornuftig startopstilling røg ud af den lokale pokalturnering Surrey Senior Cup med et 1-3 nederlag til Farnham Town fra den 9. bedste række.

I den anden ende af tabellen har Enfield det meste af sæsonen været at finde i toppen af rækken, men en serie på fem kampe uden sejr sendte holdet ud af top5, som giver playoff-kampe om oprykning til National League South. I sidste weekend stoppede den dårlige stime dog med en stensikker 3-0 sejr ude mod Canvey Island, og mod de fem hold i rækken, der snitter under 1,0 point pr. kamp, har Enfield vundet fem og spillet en enkelt uafgjort i seks forsøg.

Godkendt betaling på sejr til de klare favoritter fra Enfield.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – søndag d. 11. februar kl. 13:00

Le Havre – Rennes: Rennes til odds 2,15 ved bet365*
Frankrig, Ligue 1

Rennes havde svært ved at balancere både Europa League, hjemlig liga og pokalbold i efteråret, hvor udbyttet i Ligue 1 beløb sig til bekymrende lave 15 point for 15 kampe.

Efter holdet spillede sidste Europa League-kamp mod Villarreal har formen dog været fortræffelig med 13 point i fem Ligue 1 kampe plus avancement i Coupe de France, hvor man søndersmadrede Sochaux med 6-1 på udebane tirsdag aften.

Værre gik det for Le Havre, som også var i aktion i pokalturneringen onsdag aften, men skuffende tabte 1-3 og endda fik udvist nøglespilleren Daler Kuzyaev, som derfor afsoner karantæne til kampen her. Man har også solgt sin delte topscorer Nabil Alioui til tyrkisk fodbold, og med en dags mindre hvile end Rennes, kan de sagtens få en hård eftermiddag hjemme på Stade Oceane.

Rennes-sejr til lige over dobbelt op går fint an.

Spil Leanders Listige til odds 2,15* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – lørdag d. 10. februar kl. 18:30

Leverkusen – FC Bayern: Leroy Sané (FCB) får kort til odds 5,50 ved bet365*
Tyskland, 1. Bundesliga

Guldbrag i Tyskland, hvor Leverkusen kan komme FEM point foran FC Bayern med sejr hjemme på BayArena, og det er slet ikke så usandsynligt endda. Bayern står i det højeste odds for en sejr (2,40) på BayArena siden foråret 2015, hvor Bayern kom med et gedigent reservehold i fjerdesidste spillerunde, hvor ligaguldet var 95% hjemme, og før det skal vi tilbage til 2010 for at finde højere Bayern-odds på sejren.

Temperamenterne bør derfor nemt kunne komme i kog, og selvom dygtige Felix Zwayer er på fløjten, kan han sagtens få svært ved at styre en overtændt Leroy Sane.

Bayerns 10’er har to gule kort i sine sidste tre kampe, bla. for at komme i clinch med Union Berlins cheftræner med bolden ude af spil, samt i den seneste udekamp mod Augsburg, hvor han helt umotiveret savede en Augsburg-kantspiller over i en hovedløs, defensiv aktion foran med 3-1 10 minutter før tid. I november dummede Sané sig også på landsholdet i en ligegyldig venskabskamp mod Østrig, hvor det blev til direkte rødt kort for et slag i ansigtet på Philipp Mwene. Med andre ord er der god fart på Sané for tiden, og måske også FOR meget fart på.

Krøllen på halen her er, at Sané faktisk går i karantæne med et gult kort. I så fald skal han afsone i en udekamp mod Bochum, hvor Bayern giver odds 1,30 for at vinde. Bayern har tricky kamp i Rom allerede på onsdag i Champions League, så en hviler mod Bochum vil også sørge for, at Sané er frisk ude af skammekrogen til ligakampe i de kommende runder mod Leipzig og Freiburg.

Langt over fem gange pengene på Sané i Zwayers bog må prøves.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar