18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Skarpe spiltips til CL-finalen 1. juni 2024

Bliver det Real Madrid for 15. gang? Eller kan Dortmund stikke en kæp i hjulet på Kongeklubben? Leanders Luringer har spil klar til årets CL-finale.

Odds og optakt til Borussia Dortmund - Real Madrid i Champions League lørdag den 1. juni 2024 klokken 21:00.


Foto: AP / Alamy

Leanders Lette – lørdag d. 1. juni kl. 21:00

Dortmund – Real Madrid: Real Madrid vinder i ordinær tid til odds 1,61 ved bet365*
Champions League Finale. Spilles på Wembley

Med tanke på, at Manchester City gav odds 1,53 i sidste års finale mod et velspillende, defensivt stærkt Inter-mandskab, virker det generøst at få en god håndfuld ører oveni prisen, når Real Madrid står overfor Bundesligaens nummer fem.

I Carlo Ancelotti har Real Madrid en træner, som er uhyggelig i store finalekampe. Således har den garvede italiener vundet mægtige 20 ud af 26 finaler gennem hele sin karriere og skal op mod Edin Terzic i Dortmund, som blot har en enkelt finale på CV’et fra 2021, da Dortmund besejrede Leipzig i den tyske pokalfinale.

Selvom Dortmund imponerede i kvart- og semifinale mod Atletico Madrid og PSG, skal de nu op mod et Real Madrid-hold, som ikke har tabt de seneste 48 kampe i træk i ordinær tid, og derfor vinder Real Madrid også pokalen med de store ører for 15. gang i historien.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,53)

Leanders Listige – lørdag d. 1. juni kl. 21:00

Dortmund – Real Madrid: Mats Hummels under 0,5 afslutninger i ordinær tid til odds 1,90 ved bet365*
Champions League Finale. Spilles på Wembley

Selvom Hummels blev helten for Dortmund i semifinalerne mod PSG med en enkelt scoring i returopgøret på Parc des Princes, kan Dortmund-legenden ikke just prale af at være nogen offensiv juvel for de sort-gule.

Dortmund har været klare odds-mæssige underdogs (under odds 2 på modstanderne) 11 gange i sæsonen (I kampe mod PSG, Bayern, Leverkusen, Stuttgart, Leipzig, Newcastle og PSV), og i syv af de kampe har Hummels ikke haft en afslutning. Det er i sagens natur på hjørnespark, at Hummels er skarpest på afslutninger, og her har Real Madrid kun lukket et enkelt mål ind i Champions League og generelt kun givet 1,6 afslutninger væk pr. kamp efter hjørnespark denne sæson.

Gavmildt med næsten to gange pengene på, at Hummels ikke får sendt en afslutning af sted.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 1. juni kl. 21:00

Dortmund – Real Madrid: Dani Carvajal (RMA) får kort i ordinær tid til odds 4,00 ved bet365*
Champions League Finale. Spilles på Wembley

Dani Carvajal har ikke været ked af at gå til stålet i Real Madrids slutspilskampe de sidste tre sæsoner, hvor 18 knockout- og finalekampe har givet hele otte advarsler til spaniernes bidske højre back.

Vævre Karim Adeyemi kommer til at stå overfor Carvajal, og den duel kan sagtens udvikle sig eksplosivt.

Selvom bookmakerne forventer maksimalt fire advarsler i kampen, skal fire gange indsatsen på Carvajal stadig være til den absolut høje side

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar