18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Saftige motivations-spil til weekenden

Motivationen begynder for alvor at sætte ind i slutspurten rundt omkring i Europa. Leanders Luringer har weekendtips klar.


Foto: MAXPPP / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 18. maj kl. 12:00

Viktoria Plzen – Banik Ostrava: Banik Ostrava +0,5 (AH) til odds 2,07 ved bet365*
Tjekkiet, 1. Liga

Viktoria Plzens meget lange sæson kulminerer på onsdag med opgør nummer 53 i alle turneringer, når man spiller pokalfinale mod Sparta Prag. Man er sikre på at ende som nummer tre i den tjekkiske liga, og uanset udfaldet af pokalfinalen skal man spille Europa League tredje kval-runde efter sommer.

Pokaltitlen bør dog være i høj kurs hos Plzen, som ikke har vundet turneringen siden 2010, og af samme grund bør man rotere rub og stub mod Banik Ostrava lørdag ved middagstid. Holdet har performet flot i foråret og har fem sejre, tre uafgjorte og to nederlag i de sidste 10 kampe i alle turneringer, og derfor er det værd at kigge efter et langt mere motiveret Banik-mandskab på Doosan Arena i Plzen.

Banik jagter den Conference League-kval-givende fjerdeplads som man er to point efter i skrivende stund, mens man stadig risikerer at ende som både 5’er (playoff-finale mod nummer 7) eller som 6’er (blød hat). Man har sjetteplacerede Slovacko i sidste runde, hvorimod Mlada på fjerdepladsen har de to Prag-giganter fra Slavia og Sparta i de sidste to runder.

Flot værdi i mindst et point til Banik.

Spil Leanders Lette til odds 2,07* (spilbar til 1,95)

Leanders Listige – søndag d. 19. maj kl. 21:00

Lorient – Clermont: Over 1,5 mål I 1. HALVLEG til odds 2,20 ved bet365*
Frankrig, Ligue 1

Hvis Lorient vil have blot den mindste chance for at spille Ligue 1 til næste sæson, skal der fart over feltet i sæsonens sidste hjemmekamp.

Holdet er tre point under nedrykningsstregen med tre point op til Metz og en målscore, der er syv point dårligere. Ender man på tredjesidstepladsen, skal man op mod playoff-vinderne fra Ligue 2.

Umiddelbart en voldsomt svær mission, men programmet har artet sig så fordelagtigt, at Lorient møder sidstplacerede Clermont, som rykkede ud af Ligue 1 sidste weekend med et 0-1 nederlag til Lyon.

Samtidig har Metz en ikke videre behagelig hjemmekamp mod PSG, for selvom hovedstadsklubben blev mestre for to runder siden, var holdet i flot spilhumør senest mod et topmotiveret Nice-hold, som blev besejret 2-1 på eget græs.

Lorient skal derfor håbe på, at de selv vinder med 4-5 mål og Metz tilsvarende taber med 2-3 stykker til PSG, og af samme grund er Lorient tvunget til at angribe fra første fløjt.

Meget fin betaling på mindst to fuldtræffere i 1. halvleg.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 18. maj kl. 18:00

Kayserispor – Konyaspor: Halvleg/Fuldtid: Uafgjort/Uafgjort til odds 4,33 ved bet365*
Tyrkiet, Super Lig

Næstsidste runde i den tyrkiske Super Lig, hvor uafgjort med altovervejende sandsynlighed er et gigantisk resultat for begge hold.

Hele syv hold er stadig i nedrykningsfare i Super Lig, hvor nummer 17, 18, 19 og 20 rykker ud. Eneste bekræftede nedrykker er agterlanternen Istanbulspor, men flere af de involverede hold mødes indbyrdes i denne runde, bla. Ankaragucu og Pendikspor på 15. og 19.pladsen, mens også Gaziantep og Karagumruk på 16. og 17.pladsen mødes.

Med uafgjort i Kayseri mod Konya, som ligger nummer 13 mod 14 med hhv. tre og fire point til stregen, skal der helt ublu resultater til, bla. Hatayspor-sejr i Besiktas denne weekend, før holdene kommer i fare for degradering. Især fordi særligt Konyaspor med tre point til stregen har meget skarpe indbyrdes resultater mod flere af konkurrenterne og dermed vil stå bedst ved pointlighed.

Ingen hold i Super Lig har flere pause-krydser end netop Konya og Kayseri, så her skal det være fyrsteligt betalt, at det står uafgjort ved pausen og igen ved fuldtid.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar