18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Revanchens time er inde

De danske drenge led et utroligt og surrealistisk nederlag i Kasakhstan for et halvt år siden. Lørdag er det tid til revanche foran et udsolgt Parken.

Danmark er tilbage i Parken lørdag aften. Det plejer at ende sådan her Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Danmark – Kasakhstan: Danmark vinder og begge hold scorer IKKE til odds 1,66 ved Betsson*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Danmark havde fuldstændig styr på Kasakhstan i det omvendte opgør indtil et papirstyndt straffespark blev dømt mod Hjulmands tropper. Dernæst sendte Ashkat Tagybergen en afslutning af sted, som han kommer til at ramme igen én gang de næste 1.000 afslutninger, hvorefter den danske nedsmeltning var komplet og blev fuldendt af endnu et utopisk godt indlæg efter kasakhiske standarder, som Aymbetov kunne heade i nettet fra kort afstand.

Der er en verden til forskel for kasakherne i at spille ude og hjemme – det siger alt, at man for første gang nogensinde i UEFA-regi har vundet to udekampe på fremmed græs (3-0 San Marino og 1-0 Nordirland), og selvom holdet står stærkere end længe set, har man indenfor de sidste to år tabt 0-3 i Aserbajdsjan og 0-8 i Frankrig blandt de mindre flatterende nederlag.

Fire af holdets seks kampe er spillet på kunstgræs i Astana, og føromtalte 1-0 sejr i Nordirland kom i land på halvanden stor chance mod et i øvrigt apatisk og elendigt nordirsk mandskab, som kom demoraliserede med fire nederlag i de første fem kampe.

Danmark har ikke givet en afslutning indenfor rammen de sidste to kval-kampe mod San Marino og Finland, og selvom førstnævnte var en gratis omgang, så man alligevel defensivt meget stærke ud mod finnerne senest.

Kasakherne kommer med tre spillere, som har lavet over fem landsholdsmål og mangler i øvrigt vigtige og rutinerede Islamkhan på midtbanen, som er ude med skade.

Gå efter dansk sejr uden mål imod – syv af de seneste 10 sejre i Parken (excl EM-slutrunde) har været med rent bur

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Danmark – Kasakhstan: Christian Eriksen laver assists til odds 2,40 ved Betsson*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Christian Eriksen var tre gange i oplæggerens rolle mod San Marino, og selvom modstanden er en helt anden her, bør det meste af danskernes spil gå i gennem den rutinerede troldmand centralt i banen. Kasper Hjulmand har bedt om mere fart over kanterne, men det får man næppe ud af det blå efter et par pauvre indsatser den sidste håndfuld kampe, og det efterlader mere ansvar hos Eriksen centralt i banen, især til at sende vævre Rasmus Højlund af sted i dybden.

Selvom hjørnesparkene har været af særdeles blandet kvalitet, står Eriksen trods alt også for de danske dødbolde, og derfor skal langt over odds 2 være pænt på Eriksen-assist i en kamp, hvor Danmark forventes at score tæt på tre gange og er 1,10-favorit til at vinde opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 2,40* (spilbar til 2,20)

Spil Leanders Luringer hos Betsson

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Danmark – Kasakhstan: Rasmus Højlund scorer 2+ til odds 4,33 ved Betsson*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Rasmus Højlund skulle bruge 35 minutter på at score to gange i det omvendte opgør, og selvom produktionen er gået en anelse ned dette efterår efter skiftet til Manchester United, er Højlund stadig afslutnings-garant på landsholdet.

Seks mål på 16 afslutninger er facit i EM-kvalifikationen, og Højlund bør også nemt kunne motivere sig til at prøve at gå efter status som EM-kvalifikationstopscorer, hvor kun Belgiens Romelu Lukaku er foran danskeren i skrivende stund med otte fuldtræffere.

Selvom Højlund var usynlig mod Finland på udebane, bør missionen blive markant anderledes på eget græs mod kasakherne, som i Astana lukrerede på sin hurtighed i dybden på første scoring og på det andet mål var skarp efter en omgang kluddermutter og sparkede en løs returbold i nettet.

Med Danmark som gigantfavoritter skal Højlund ikke give over fire gange indsatsen for at lave to mål i Parken lørdag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betsson.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar