18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: PL-guld på Craven Cottage lillejuleaften

Benjamin Leander putter to fidus-pakker under træet til den 24. december, men varmer op med et kæmpe værdispil i Leanders Langskud lillejuleaften.

Foto: IMAGO / Pro Sports Images, Simon Davies

Leanders Listige – søndag d. 24. december kl. 18:00

Fenerbahce – Galatasaray: Under 3,5 mål til odds 1,52 ved bet365*
Tyrkiet, Super Lig

Tidlig guldkamp mellem suveræne Fenerbahce og Galatasaray, som efter 16 spillerunder begge har 14 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag – 14 point foran nærmeste forfølger fra Kayserispor på tredjepladsen.

I Tyrkiet er det indbyrdes opgør foran målforskel, så opgøret er af gigantisk betydning for mesterskabschancerne i den bedste række. I forvejen er syv af de sidste otte indbyrdes opgør siden 2019/20-sæsonen endt med maksimalt tre scoringer, så uagtet at begge hold har vist stor offensiv styrke i sæsonen indtil videre, bør opgørets DNA her have en anderledes målfattig aura over sig. Især i en hårdtspillet kamp med mange frispark og kort forventet.

Spil Leanders Lette til odds 1,52* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – søndag d. 24. december kl. 13:00

Motherwell – Rangers: Rangers vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,08 ved bet365*
Skotland, Premiership

Rangers spiller kamp nummer 32 dette efterår og kan med sejr overtage førstepladsen fra et Celtic-hold i ubalance, som har tabt de sidste to ligakampe.

Rangers har vundet 21 af de første 31 kampe i sæsonen i alle turneringer, og hele 16 af sejrene har været med 1 eller 2 måls margin. I onsdags var man foran 1-0 og i overtal i en time mod St. Johnstone, men kørte cruise control og endte med at vinde 2-0 på et straffespark kort før tid.

Man kommer næppe til at bruge mange kræfter på at blæse St. Johnstone af banen, for allerede den 30. december venter den første af tre sæsonfinaler mod Celtic, og desuden har Motherwell ikke bare stukket op for bollemælk i denne sæson. Kun en enkelt af sæsonens 23 kampe er tabt med mere end to mål, og man har bla. spillet 1-1 ude mod Celtic og kun tabt med 0-1 på Ibrox til Rangers i det omvendte opgør.

Manager Stu Kettlewell har mødt Rangers syv gange i sin karriere og tabt alle syv kampe – de fem af dem med et eller to overskydende mål.

Man får odds 2,08 ved at spille 52% af indsatserne på handicap -1 uafgjort til odds 4 og de resterende 48% på handicap -2 uafgjort til odds 4,33

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 23. december kl. 16:00

Fulham – Burnley: Joao Palhinha (FUL) får kort til odds 3,20 ved bet365*
England, Premier League

For første gang nogensinde dømmer en kvinde i den bedste række i England, når Rebecca Welch har fløjten på Craven Cottage, men modsat andre kvindelige dommere som Stephanie Frappart i Frankrig, Bibiana Steinhaus i Tyskland og flere andre kvinder, som allerede har dømt mandlige, europæiske opgør, er det svært at se Welch være valgt udfra kvalifikationer.

40-årige Welch har dømt i snart 10 år som hoveddommer i den bedste kvindelige række, og startede i 2017 i den sjettebedste engelske række. Seks år senere er hun stadig blot noteret for SEKS kampe i den næstbedste engelske række, og så sent som sidste lørdag havde hun mildest talt ikke styr på en skid, da hun dømte Derby – Wycombe i den tredjebedste række med bestyrtende seks advarsler mellem kampens 14. og 31. minut – de tre af dem for usportslig opførsel, hvor Welch til gengæld var kontinuerlig og stringent med sine følgestraffe med nultolerance overfor ethvert synligt udbrud.

Med den nye, strikse linje overfor usportslig opførsel, er Fulhams Joao Palhinha et oplagt kort-mål lørdag eftermiddag. Portugiseren er noteret for opsigtsvækkende ENOGTYVE advarsler i sølle 44 Premier League-starter, og alene i denne sæson har han fået to gule for brok og et for at sparke bolden væk. Resten typisk for at stoppe lovende angreb, og selvom Fulham er favoritter til opgøret her, bør der stadig være al rigelig mulighed for, at portugiseren tænder af undervejs.

Voldsomt stærke 3,20 hos Bet365 på kort til Fulhams nummer 26. Unibet er helt nede i 2,60 på samme udfald.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar