18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Ondt blod i Super Weekenden

Lørdag og søndag forkæler os med rivalopgør fra Premier League og La Liga, mens Serie A byder på guldkamp. Benjamin Leander har tips klar til alle tre opgør.

El Clasico med tænding på. Foto: IMAGO / NurPhoto, Gongorax

Leanders Lette – søndag d. 29. oktober kl. 20:45

Napoli – Milan: Ingen mål inden minut 30:00 til odds 1,83 ved bet365*
Italien, Serie A

Femte møde i 2023 mellem to italienske tophold, som næppe kan overraske hinanden på ret mange parametre.

Sidst Napoli og Milan mødtes var i to intense Champions League-kvartfinaler i april måned, hvor Milan trak sig sejrrigt ud med 1-0 hjemme og 1-1 i Napoli, hvor første mål i begge kampe blev sat ind i hhv. 40. og 43. minut.

Både Napoli og Milan har været på krævende udebaneture i Champions League i midtugen, og selvom Napoli meget gerne skal vinde for at holde snor i førende Inter på 1.pladsen i Serie A, lugter det af en afventende affære mellem de to cheftrænere Rudi Garcia og Stefano Pioli.

Odds 1,83 på, at der er to nuller på måltavlen, når vi runder den halve time på Stadio Diego Maradona.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – lørdag d. 28. oktober kl. 16:15

Barcelona – Real Madrid: Over 6,5 kort til odds 2,10 ved bet365*
Spanien, La Liga

Det blev til 11 advarsler sidst de to hold mødtes i betydningsfuld sammenhæng, da Real Madrid sejrede med mægtige 4-0 på Camp Nou, mens en ubetydelig testkamp på neutral grund i USA også gik op i hat og briller så sent som i slutningen af juli måned, hvor det blev til syv advarsler mellem ærkefjenderne.

Det er svært at se Jesus Gil Manzano slippe med færre end syv kort i sæsonens første El Clasico lørdag eftermiddag – især fordi en lang række spillere som Lamine Yamal, Joao Felix, Ilkay Gündogan, Joao Cancelo, Jude Bellingham, Joselu og Fran Garcia spiller deres første Clasico og givetvis vil være godt tændt op.

Gil Manzano kommer frisk fra to kampe med syv kort i Villarreal – Alaves og 10 kort i EM-kval kampen mellem Østrig og Belgien, ligesom han havde otte kort i Real Madrid – Atletico sidste sæson og syv kort da han dømte El Clasico i 2021.

Fin værdi i over dobbelt-op på mindst syv kort i kampen, hvor direkte rødt kort tæller for to og gult/rødt tæller for tre.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 29. oktober kl. 16:30

Manchester United – Manchester City: Harry Maguire (MUN) får kort til odds 2,60 ved bet365*
England, Premier League

Intet andet hold har formået at tirre Harry Maguire i Premier League end Manchester City, hvor den udskældte midtstopper har noteret sig for vanvittige otte gule kort i 11 starter mod det lyseblå tophold.

Søndag eftermiddag bør Maguire være varmet godt op til mødet med ærkerivalen efter at være blevet matchvinder i Champions League mod FCK, og årets hidtidige to møder mellem de to hold har været tætte med en 2-1 triumf til hvert mandskab på eget græs.

Maguire fik fire advarsler i Premier League i sidste sæson, hvor to af dem kom fra dommer Paul Tierney, som også er påsat opgøret på Old Trafford.

Alt i alt bør Maguire være blandt de mest oplagte spillere til at komme i bogen søndag eftermiddag, og 2,60 er som behagelig overraskelse et par 10-ører over den forventede pris.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar