18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Odds 21 jagtes i Manchester City – FCK!

Benjamin Leander går efter all-time rekord i Leanders Luringer, når han jagter odds 21,00 på Langskuddet i FCKs returopgør mod Manchester City.

Odds og optakt til Luton Town - Manchester United i Premier League søndag den 18. februar 2024 klokken 17:30.


Foto: IMAGO / Zuma Wire

Leanders Lette – tirsdag d. 5. marts kl. 20:30

Prestatyn Town – Mold Alexandra: Mold Alexandra til odds 1,53 ved bet365*
Wales, Cymru League North

Den walisiske Cymru League North er delt op med fire særdeles stærke hold, som alle snitter mindst 2,20 point i snit, mens holdene fra syvendepladsen ned til sidstepladsen alle snitter fra 1,25 point og nedefter.

Værterne fra Prestatyn har haft det tungt mod de fire storhold fra Airbus, Flint, Holywell og Mold Alexandra, hvor facit i fem kampe er en svidende målscore på 1-19 og et rundt nul på kontoen.

Mold Alexandra er godt nok 13 point efter Airbus på førstepladsen, men holdet har hele tre kampe i hånden, og derfor lever håbet om oprykning til den bedste række fortsat. Holdet har 16 sejre, 0 uafgjorte og 6 nederlag i sæsonen, og tre af nederlagene har været mod de øvrige top4-hold. I 19 kampe mod holdene udenfor top6 har man vundet samtlige 16 og blot tabt tre, så her skal 1,53 på den logiske udesejr være helt fint.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – tirsdag d. 5. marts kl. 20:45

Altrincham – Dorking: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
England, National League

Altrincham har fuldstændig mistet luften i toppen af den femtebedste engelske række, hvor holdet så sent som for tre uger siden lå nummer fire, men fem nederlag på stribe har sendt holdet helt ned på niendepladsen – fem point fra opryknings-playoffs med 11 kampe igen.

Fire af nederlagene har været på fremmed græs, men det ændrer ikke på, at især defensiven er udfordret hos tirsdagens værter, som har lukket 13 mål ind i perioden mod hold fra midten af rækken. Skade til førstemålmand Ethan Ross har for alvor gjort ondt, og reserven Matt Gould har tre sejre og seks nederlag i sine ni starter.

Dorking er ikke midterhold, men kommer fra sæsonens med afstand bedste kamp, da man søndersmadrede det suveræne tophold fra Chesterfield med 4-1 på eget græs. Den hjemvendte topscorer Alfie Rutherford, som scorede 32 gange i 2021/22-sæsonen, men som inden sæsonstart tog til Weymouth, er tilbage i klubben igen og har tre scoringer i fire starter siden genkomsten. Defensiven har dog trange kår og har lukket syvendeflest mål ind i sæsonen.

Fornemt odds på begge hold til at score og mindst tre mål i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – onsdag d. 6. marts kl. 21:00

Manchester City – FC København: Spiller til at få første kort i kampen: INGEN til odds 21,00 ved bet365*
Champions League, 1/8-finale 2. kamp (Første kamp 3-1 til City)

Returopgør på Etihad, hvor Manchester Citys avancement er alt andet end matematisk bekræftet. FCK tabte med 0-5 sidst de gæstede Guardiolas lyseblå mandskab, hvor det endte med blot en enkelt advarsel til Marko Stamenic for et begået straffespark ved stillingen 3-0 til City.

Første opgør i Parken var i store dele en fredfyldt affære, hvor dommer José Sanchez ikke kom af med kort de første 70 minutter indtil Rasmus Falk brokkede sig over et tyndt dømt frispark til stjernen Erling Haaland.

I weekendens Manchester-derby, som var langt tættere på tavlen end forventet, endte det også blot med et enkelt kort i hele kampen, og på et næppe ret intenst Etihad Stadium rent stemningsmæssigt, kommer vi aldrig udenom at gå efter rekordhøje 21 gange pengene på, at kortene får lov til at blive i lommen på norske Espen Eskås, som sidste år dømte Portugal – Liechtenstein helt uden brug af kort, og selvom City ikke er nær så store favoritter som Portugal var, er det svært at se kampen nå et intensitetsniveau, som berettiger ret mange dramatiske situationer.

Spil Leanders Langskud til odds 21,00* (spilbar til 12,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

4 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Benjamin Leander

   @Carsten Jensen Betinia også med odds 21. Nordicbet og Betsson odds 17.

   1. Carsten Jensen

    @Benjamin Leander @Benjamin Leander, skrev tidligere om Vavro og

    1. Carsten Jensen

     @Carsten Jensen Schjelderup hvor Vavro siger at den anden skulle gå i gym. Hvad synes du om situationen