18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Odds 15 på EM-kval-langskud jagtes!

Landsholds-fiduserne står i kø fredag og lørdag. Benjamin Leander jagter tre Luringer til sammenlagt odds 61!

Foto: IMAGO / Domenic Aquillana

Leanders Lette – fredag d. 17. november kl. 18:00

Moldova – Albanien: Albanien under 4,5 hjørnespark til odds 2,00 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe E

Albanien kommer til Chisinau med et formål: At spille til nul, sikre et enkelt point og dermed avancement til landets blot anden slutrunde nogensinde. Uafgjort sikrer definitivt Balkan-nationen adgang til EM i 2024 og vished om, at man også fører gruppen inden den sidste hjemmekamp mod agterlanternen fra Færøerne.

Det bør give Moldova rigt med initiativ på bolden i en kamp, hvor moldaverne også SKAL bruge point for at leve i kampen om en top2-placering. Får holdet uafgjort, skal man bare bruge polske point mod Tjekkiet, hvorefter moldaverne i sidste runde skal til Prag og vinde for at nappe andenpladsen. Vinder man over Albanien, kan uafgjort mod tjekkerne i sidste kamp være nok.

Albanerne har i de sidste tre kampe mod to gange Tjekkiet og én kamp mod Polen fået et hjørnespark i alle tre kampe, og selvom man vandt hjørnesparkene med 5-0 hjemme i Elbasan mod Moldova, fik man blot et hjørnespark de sidste 75 minutter af det opgør.

Flot værdi i max. fire hjørnespark til gæsterne.

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,83)

Leanders Listige – lørdag d. 18. november kl. 20:45

Frankrig – Gibraltar: Gibraltar under 0,5 hjørnespark til odds 2,20 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe B

Frankrig er gigantiske favoritter på Stade de France fredag aften, og det bør være et kast med en mønt, hvorvidt Gibraltar kommer til at have en afslutning indenfor rammen eller ej. Clean Sheet til “Les Bleus” giver blot odds 1,14, men det er langt sjovere at kigge i retning af, at franskmændene holder et “Hjørne Clean Sheet”.

Gibraltar har i sine seneste otte udebane-kvalkampe fået tre hjørnespark, hvoraf to kom mod Irland og et enkelt kom mod Norge. I de fem øvrige kampe mod Montenegro, Letland, Holland, Tyrkiet, Grækenland og Holland igen, har man NUL gange været ved hjørneflaget – primært fordi holdet sammensætter ufattelig få etablerede angreb på modstandernes sidste tredjedel – mod Holland havde man syv gange på to kampe angreb på de sidste 35 meter af banen og var ikke engang tæt på at komme til hjørneflaget.

Franskmændene har ikke mødt så dårlig modstand som Gibraltar siden et septembermøde med Andorra i 2019, hvor miniputterne tilkæmpede sig et enligt hjørnespark efter 65 minutter. Naturligvis er der risiko for, at et øjebliks slendrian kan koste, men med gibraltarernes historik mod store hold på udebane, går vi påny efter 0 hjørne til de overmatchede gæster.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – fredag d. 17. november kl. 20:45

England – Malta: Første spiller som får gult: Ingén til odds 15,00 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe C

England er sikre på gruppesejren, og Malta er sikre på at ende sidst. Derfor er det voldsomt svært at se krigslignende scener på Wembley fredag aften, når den står på envejstrafik mod det maltesiske mål.

Det omvendte opgør på Malta endte 0-4 i en forholdsvis udramatisk affære, hvor værternes Bjørn Kristensen tog kampens enlige advarsel for et åndssvagt, sent frispark på Harry Kane ved stillingen 0-3.

Englænderne har tidligere spillet vældig ensidige hjemmekampe med mange kort i – Andorra tog bla. seks kort i forrige kvalifikation, men malteserne spiller ikke i nærheden af lige så svinsk som andorranerne, og sidst de gæstede England i 2016 endte det også kun med et enkelt kort til maltesernes Borg, som ganske enkelt bare var for langsom ift. at få tacklet Jesse Lingard.

Der skal ikke mange argumenter til for at finde værdi i 15 gange indsatsen på nul advarsler i opgøret – portugisiske Luis Godinho dømmer opgøret og ved udmærket godt hvordan man slipper fra en kamp uden kort. I sin seneste kamp i Europa klarede han Aston Villa – AZ helt uden kort, ligesom han gjorde det samme i august, da han dømte Al Raed – Al Ittihad i den saudiske liga.

Krydsede fingre for god stemning og nul drama på Wembley fredag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 15,00* (spilbar til 9,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar