18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: NU starter julen med VM i Dart!

Verdens bedste dartspillere samles i Alexandra Palace i London i jagten på over 20.000.000 kroner i præmiepenge. SpilXpertens dartentusiast, Benjamin Leander, deler sine tre bedste langtidsspil ud til turneringen.

Foto: IMAGO / Action Plus

Leanders Lette – fredag d. 15. december kl. 20:00

Vinder af 2. bracket: Gerwyn Price til odds 2,50 ved bet365*
VM i Dart, Vinderspil

VM i Dart er delt op i fire forskellige “brackets”, hvor de forskellige seedede spillere er inddelt i forskellige lag. I bracket nummer 2 finder vi Gerwyn Price (5.seedet), Peter Wright (4), Gary Anderson (21), James Wade (13) og Dirk van Duijvenbode (12) blandt de mest prominente navne.

Price har haft et godt år på trods af tabte finaler ved både Grand Prix’et og Premier League Final 4. Waliseren har årets tredjehøjeste snit på 98,5 point pr. kamp i snit og er nået minimum til kvartfinalerne ved de seneste fire VM-slutrunder. Det på trods af, at publikum har været voldsomt på nakken af den tidligere iltre Price, men “The Iceman” er langt fra den kontroversielle skikkelse han var for år tilbage og virker til i højere og højere grad at vinde publikums gunst. Kvaliteterne er ikke til at bestride hos Price, som klart er den bedste spiller i 2. bracket, så det kommer ned til den mentale styrke hos ham i forhold til at nå til endnu en kvartfinale.

Mulighederne ser gode ud med en lodtrækning, som udfra seedningerne kommer til at hedde polske Krzysztof Kciuk i første kamp, Brendan Dolan i kamp to og så et møde med enten Dirk van Duijvenbode eller Gary Anderson i kamp tre. Price har mageløse 17 sejre i 19 kampe mod hollænderen, mens den store test vil komme mod Anderson, som har slået Price fire gange i fire kampe i 2023, men skotten er ovre sin absolut bedste tid som dartspiller og gør det primært solidt i turneringerne udenfor det store rampelys. I turneringer spillet med tilskuere har Anderson en kvartfinale som bedste resultat i år, og selvom publikum vil være på “The Flying Scotsman”‘s side mod Price, er det stadig utvivlsomt, at Price vil være forhåndsfavorit oddsmæssigt.

I Finalen i Bracket 2 vil Price skulle op mod enten Peter Wright, James Wade eller Raymond van Barneveld, hvis seedningerne holder – alle spillere som Price er minimum fire point bedre end på årsgennemsnit. Gå derfor efter “Gwaaaaaaaaaaaan” jubelbrøl

Spil Leanders Lette til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Leanders Listige – fredag d. 15. december kl. 20:00

Flest 180’ere i turneringen: Luke Humphries til odds 4,33 ved bet365*
VM i Dart, Vinderspil

De seneste fem år har spilleren med flest 180’ere også været en spiller, som nåede helt til finalen, og af samme grund er det umuligt ikke at kigge i retning af kometen Luke Humphries, som har haft et fuldkommen eminent 2023. Humphries havde aldrig vundet en Major Turnering da kalenderbladet blev vendt til oktober måned i år, men de sidste to måneder har han vundet både World Grand Prix, Grand Slam-turneringen og Players Championship Finals. Læg dertil, at Humphries rent faktisk også har tabt seks finaler på European Tour og Players Championship-touren, så man forstår godt, at han er bookmakernes favorit til at gå hele vejen.

Humphries kommer i forrygende form med 13 sejre i træk fordelt på sine to seneste titler, og kun hollandske Gian van Veen har flere 180’ere blandt elitespillerne i denne sæson end Humphries’ 629 – omtrent en 180’er hver tredje runde han spiller.

Ved VM i Dart øges længden af kampene jo længere man kommer frem i turneringen – i de første runder spilles der bedst af fem sæt, mens man i kvart- semi og finale spiller hhv. bedst af 9, 11 og 13 sæt. Det øger i sagens natur kampens længde og muligheden for at score flere 180’ere, og når Humphries blot en semifinale, kan der være chance for at få spillet her hjem til meget flot odds.

Spil Leanders Listige til odds 4,33* (spilbar til 4,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 20. december kl. 20:00

Michael van Gerwen exit i turneringen: Kvartfinalerne til odds 7,50 ved bet365*
VM i Dart, Vinderspil

På trods af seks titler, her i blandt Premier League Final 4 og World Series finalerne, har Michael van Gerwens sæson ikke været overbevisende. Han ligger på en sejrsprocent på 70,7 for året – den med afstand laveste siden 2011 og milevidt fra de dominerende midt 10’ere, hvor hollænderen lå mellem 87 og 91 procent mellem 2015 og 2017.

Ved alt for mange tilfælde har “Mighty Mike” spillet flere niveauer under sit normale, stabile niveau, og sker det også i Alexandra Palace, er han i reel risiko for at ryge tidligt ud. Selvom de lange formater favoriserer hollænderen, har lodtrækningen ikke været videre god ved ham, hvor vejen til en kvartfinale hedder 31. seedede Kim Huybrechts, 15. eller 18. seedede Dimitri van den Bergh eller en meget formstærk Stephen Bunting, og i kvartfinalen venter voldsomme spillere som kometen Josh Rock eller MvGs notorisk undervurderede landsmand Danny Noppert.

van Gerwen var bedre steder i 2021, men røg alligevel ud i kvartfinalen til Dave Chisnall, og i et møde med Rock eller Noppert er der ingen chance for, at de to herrer kommer til at give odds 7,50 for sejren.

Gå derfor efter overraskende, tidlig exit til 2. seedede van Gerwen

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar