18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Motivations-tips til stor fodboldweekend

Leanders Luringer går for alvor ned i motivationsmaterien og finder tips frem fra de europæiske ligaer til en spændende weekend.

Odds og optakt til Roma - Feyenoord i Europa League


Foto: AP / Alamy

Leanders Lette – søndag d. 5. maj kl. 20:00

Feyenoord – Zwolle: Zwolle +2,5 (AH) til odds 1,97 ved bet365*
Holland, Eredivisie

Feyenoord har haft en formidabel sæson, og mesterskabet havde været højaktuelt, hvis ikke fuldkommen suveræne PSV havde ryddet al modstand af vejen.

Netop PSV kan vinde mesterskabet søndag eftermiddag, hvis de blot napper et enkelt point hjemme mod Feyenoords bysbørn fra Sparta, og det bør lægge en dæmper på Feyenoords blodtørst senere på aftenen eftersom Arne Slots mandskab ikke kan blive andet end nummer to og i sidste uge vandt pokalfinalen.

I blot 2 ud af 21 kampe i alle turneringer har Feyenoord vundet med mere end to overskydende, og det var mod ærkefjenden Ajax, som blev sendt hjem til Amsterdam med en 6-0 snitter.

Feyenoords modstandere fra Zwolle kommer i fin form og godt humør efter endegyldigt at have sikret en ny sæson i den forgangne spillerunde med en 3-1 sejr over Heracles. Man har stadig en minimal chance for at nå med i Conference League-playoff, og det er svært at forsvare så stor en Feyenoord favoritværdighed med tanke på, at PSVs ventede mesterskab nok lægger en dæmper på stemningen.

Feyenoord skal nok give den gas i sæsonens sidste hjemmekamp, som givetvis også bliver Arne Slots sidste inden den ventede overgang til Liverpool, men søndag er det flot betalt, at Zwolle maksimalt taber med to mål eller ligefrem får point i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,97* (spilbar til 1,83)

Leanders Listige – lørdag d. 4. maj kl. 14:00

Lübeck – Duisburg: Duisburg til odds 2,10 ved bet365*
Germany 3. Liga

Døden indtraf sportsligt for Lübeck i sidste weekend, da man skuffende kun fik 0-0 mod Bielefeld og endegyldigt rykkede ned i Regionalligaen fra den kommende sæson.

Lübecks offensiv, eller mangel på samme, er den store synder med undervældende TO MÅL i de sidste 11 ligakampe, hvor det ene sågar var et ligegyldigt 1-4 reduceringsmål ude mod Unterhaching.

Udover en slatten offensiv er man også ramt defensivt til kampen mod Duisburg, hvor instrumentale, 37-årige viceanfører Mirko Borland er ude med karantæne efter direkte rødt kort mod Bielefeld senest. De to seneste kampe uden Boland på banen er endt med 0-5 mod Dortmund II og 2-7 mod Dynamo Dresden, så endnu en fiasko lurer mod et presset Duisburg-hold.

Gæsterne er i akut nedrykningsfare og SKAL vinde opgøret her for ikke at kigge ned i den første nedrykning til Regionalligaen siden 1970’erne. Der er seks point til redning med ni at spille om, men man kommer fra en selvtillids-boostende 3-1 sejr over Sandhausen sidste runde, og på trods af en sløj udebaneform med fem nederlag i træk, må og skal man være bedre end et demoraliseret hjemmehold uden talisman Boland i truppen.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 4. maj kl. 16:00

Stirling – Annan: 1. halvleg ender 0-0 til odds 3,25 ved bet365*
Skotland, League One

Kæmpe dødskamp mellem Stirling og Annan i Skotlands tredjebedste række, hvor taberen skal ud i nedrykningsplayoff-kampe om at blive i rækken, mens vinderne går på sommerferie med en ny League One-billet i lommen.

Uafgjort er til Annans fordel, da deres målscore er seks bedre end hjemmeholdet Stirlings, så det bør altså blive nervekrig mellem de to hold a point i denne utrolige sidste runde-gyser.

To af sæsonens tre indbyrdes møder har stået uafgjort 1-1 efter 45 minutter – denne gang går vi planken ud og satser på en målløs 1. halvleg inden 2. halvleg formentlig åbner sig voldsomt op.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar